darlas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Αγαπητέ c_ageli, Ευχαριστώ πολύ για τη τοποθέτησή σου! 1. Το 20% το ανέφερε ο συνάδελφος ROMANOS και νομίζω ότι εννοεί ότι θα υπάρχει ανισσοροπία φάσεων και λογικά όταν η η διαφορά των φάσεων του ρεύματος φτάσει σε κάποιο όριο(δε το θυμάμαι) πχ 20% θα έχουμε πρόβλημα...κατι τέτοιο εννοεί νομίζω. 2. Εγώ νομίζω ότι οι διατάξεις προστασίας πετούν έξω τον αντιστροφέα. Τωρα για να το λένε τόσοι συνάδελφοι ότι δεν είναι έτσι κάτει θα ξέρουν παραπάνω
miltos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Οι διατάξεις των πινάκων AC δεν ελέγχουν την ασυμμετρία. Οι πίνακες αυτοί, συνήθως, έχουν μόνο διακόπτες, ασφάλειες, αντικεραυνικά, και ΔΔΕ για τις καταναλώσεις του πάρκου. Δες και #9: @Romanos Δεν έχουν οι inverter στην Ελλάδα έλεγχο για ασσυμετρία (δηλαδή μερικοί έχουν απλά την έχουμε απενεργοποιημένη).
darlas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Η ΔΕΗ με ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος τριφασικός της SMA 10000TL δημιουργεί προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ. Οπότε μεχρι να διορθώσει το πρόβλημα η SMA το συγκεκριμένο μοντέλο μη το προτιμήσετε.
jsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 τι πρόβλαμα δημιουργεί? Αρμονικές, DC injection, ΔΕΗ uber alles
darlas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 εκχύει τάση στο δίκτυο είπε χαρακτηριστικά! οπότε δε τους επιτρέπουν να του συνδέσουν....
jsk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 δεν έχω πετύχει ΔΕΗ να μετράει DC injection όπως δεν έχω πετύχει να μετραει αρμονικές ούτε καν γείωση. το μονο που έχω πετύχει να μετράνε είναι ζευξη/αποζευξη με ρολόι χειρός και το κινητό στο χέρι (ο τεχνικός στο μετρητή για να κόψει και ο αρχηγός στους inverters για να μετρήσει
Vassilis.K. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Μπορεί να εννοεί ότι δεν λειτουργεί η προστασία νησιδοποίησης, λειτουργεί δλδ ασύνδετος
darlas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Μπορεί να εννοεί ότι δεν λειτουργεί η προστασία νησιδοποίησης, λειτουργεί δλδ ασύνδετος Ναι αυτό ακριβώς εννοούσε...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Αυτό είναι χοντρό. Δε θα περίμενα από την SMA κάτι τέτοιο. Πως πέρασε από την Γερμανία άραγε; Ή μήπως δεν πέρασε και έστειλαν στους ιθαγενείς τα κομμάτια αυτά;
Vassilis.K. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 darlas ενημέρωσέ μας για την έκβαση της υπόθεσης όταν έχεις καλύτερη εικόνα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα