a_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Συνάδελφοι καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος περί κατανομής χιλιοστών και μέσω ποιού προγράμματος γίνεται ? Ευχαριστώ πολύ.
fifikaki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Βασικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις του civil - υποπρόγραμμα μέσα στα προγράμματα των αμοιβών - αλλά μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου ένα excel.
a_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δεν έχω συνάδελφε το πρόγραμμα. Δεν ξέρω καν πως γίνεται κατανομή για να το φτιάξω σε excel.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Νομιζω το έχουν βάλει στα download. Για δες εκεί
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Εγώ πάντως δεν το βρίσκω. Αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει copy το link σε αυτή τη συζήτηση;
sotiris_an Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δείτε αυτό http://www.michanikos.gr/ftopic466.html μάλλον θα βοηθήσει
a_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Συνάδελφοι ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Το ανάλογο link που αναρτήθηκε στο post του συναδέλφου sotiris_an είναι πολύ βοηθητικό αλλά αφορά ως επι το πλείστον κατανομή ανελκυστήρα. Εκτός εάν-επειδή δεν γνωρίζω καθόλου την θεματολογία-είναι αυτό που ονομάζουμε κατανομή χιλιοστών οπότε υπάρχει συνάδελφος στο link που η τοποθέτησή του είναι αρκετά σαφής. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος παρακαλώ όπως βοηθήσει επί του θέματος,γιατί εκτός των άλλων,πιστεύω είναι κάτι που αφορά το σύνολο των συναδέλφων που δεν τον γνωρίζουν. Ευχαριστώ πολύ.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Εχω κατι αλλα νομιζω οτι το κατεβασα απο εδω.... τελος παντων για δειτε το
a_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Συνάδελφε ευχαριστούμε πολύ για το αρχείο. Σαφές με δυο μόνο ερωτήματα. 1.όπου συντελεστές είναι πάντα σταθερές τιμές ανεξαρτήτου αντικειμένου οικοδομής(π.χ βιοτεχνία,κατοικία κτλ) ? και 2.αν ναι,βρίσκονται σε κάποια νομοθεσία τα ως άνω ποσοστά ? Ευχαριστώ πολύ.
soumou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2008 συνάδελφοι θα μου ηταν και μενα πολυ χρησιμο ενα τέτοιο αρχειο . xls που θα μπορουσα να το κατεβάσω?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα