aginor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 χρησημοποιει κανεις ANSYS? ψαχνω για turorials.
Charilaos.Kokkinos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 ναι aginor, χρησιμοποιω εγω. Θελεις tutorial περι τινος?
Perifanos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Αν δεν σας είναι κόπος θα τα ήθελα και εγώ...Αναφέρομαι στο ANSYS 13.0
oceanemo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Μπορεί να δοθεί κάποιο link για download των tutorials; Θα ήθελα κι εγώ κάποια για να κάνω simulation στο CFD.
lourania Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ενδιαφέρομαι και εγώ για tutorial.Θέλω να κάνω προσομοίωση ροής ανέμου γύρω και διαμέσου περατού ανεμοφράχτη, κάτι σχετικά απλό, αλλά έχω χαθεί λίγο στις άπειρες επιλογές που έχει το πρόγραμμα.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει Ευχαριστώ!
asextos_31410 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Μερικά βασικά tutorials για το ANSYS έχουμε φτιάξει εδώ YouTube version διαθέσιμη 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα