Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Επιλογή κατάλληλου τρόπου δόμησης


george-26

Recommended Posts

πολοι θα πεσουν να με φανε αλλα αν στο σπιτι δεν εχεις "μαζες" δλδ τουβλα ή πετρα στον τοιχο, δεν εχεις αρκετη "θερμικη ακτινοβολια". ο τοιχος απο γυψοσανιδα ειναι λιγο "ψοφιος"- ψυχρος. Δεν εχω πιο τεχνικους ορους να το περιγραψω. ειναι μια αισθηση που εχεις μεσα σε τετοιο χωρο.

Link to comment
Share on other sites

Έχω ξεκινήσει ενέργειες για την κατασκευή της πρώτης κύριας κατοικίας . Έιμαι υπέρ της μεταλλικής κατασκευής και έχω κάνει μια πρώτη επαφή με κάποια εταιρία . Μου προτείνουν για εξωτερική τοιχοποιοία τσιμεντοσανίδα και για εσωτερική τοιχοποιοία γυψοσανίδα . Θα ήθελα μια πρώτη γνώμη για την επιλογή μου . Ευχαριστώ .

εσύ τα έλυσες όλα και κόλλησες στην τοιχοποιία? τα κατασκευαστικά θέματα είναι πάρα πολλά. επίσης δεν πας να δεις καμία που έχει φτιάξει κάποιος άλλος (κανά 4~5 χρόνια πριν) να πάρεις μια ιδέα

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο Ιησούς. Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι να δεις αντίστοιχα έργα. Βασικά εγώ έχω κάνει γύρω στις 25 μελέτες για μεζονέτες με φέρων οργανισμό από χάλυβα και τα υλικά που χρησιμοποιούνταν ως τοίχοι πλήρωσης ήταν τούβλα YTONG και πάνελ 3Δ. Καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα κάποιες εταιρίες που κάνουν τέτοια κτίρια, γιατί πιστεύω ότι η συναρμογή των τοιχοποιίων με τα μεταλλικά υποστυλώματα και δοκάρια απαιτεί εξεδικευμένο προσωπικό ώστε να μην παρουσιαστούν ζημιές στο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Παλιότερα σε κουβέντα με έμπορο οικοδομικών υλικών, μου ανέφερε οτι οι τσιμεντοσανίδες περιέχουν αμίαντο, δεν το έψαξα εκτενέστερα. Έχει κάποιος συνάδερφος συγκεκριμένη άποψη;

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μιας και καμία εταιρία δεν βγάζει την αναλυτική σύνθεση στην φόρα, μπορώ να σου πω ότι αποκλείεται η χρήση αμίαντου καθώς έχει απαγορευθεί η χρήση αμιάντου στη δόμηση από την ΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.