PERYCOMO1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 ευχαριστω συναδελφοι για τις πληροφοριες κατω απο τις δοκους 25εκ υπαρχει πετρα. τα δοκαρια πρεπει να ειναι εσωτερικη περασια στα υποστυλωματα?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 αν δεν γίνει προβολάκι πως θα ντύσει τις κολώνες?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Ανεβάζω φωτογραφίες από κάποιο νησί που έχει τραβήξει ένας φίλος. Είναι πολύ παλαιές. Δεν ξέρω τίνος είναι για αυτό μην αρχίσετε τα σχόλια. Απλά δώστε ιδέες για βελτίωση αν έχετε. 1
PERYCOMO1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 τα δοκαρια στη φωτο σου φιλε ΑΡΗ ειναι περασια εξω κ μεσα τι γινεται? ποσο παχος εχουν?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2008 δεν ξέρω perycomo1 ότι φαίνεται στην φώτογραφία. Δεν είναι δικό μου κτίριο. Πάντως μοιάζουν 25αρια
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 25αρια είναι και μάλιστα η επένδυση είναι και εσωτερική. Εγώ συνεχίζω να μην κατανοώ την ύπαρξη του τούβλου... Το θέλετε σαν οδηγό για το χτίσιμο της πέτρας;
CVENG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 25αρια είναι και μάλιστα η επένδυση είναι και εσωτερική. Εγώ συνεχίζω να μην κατανοώ την ύπαρξη του τούβλου... Το θέλετε σαν οδηγό για το χτίσιμο της πέτρας; Η πετρα εχει πολλα εργατικα και ακριβα μαλιστα αλλα και λογω θερμομονωσης μπαινει ενας δρομικος εσωτερικα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα