Νικος333 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Θα ηθελα να μαθω , εχω μονοκατοικια ισογειο και 1 οροφος. Ο 1 οροφος και η ταρατσα ειναι δικος μου και θα ηθελα να βαλω στεγη. οπου την στεγη μεσα θελω να την εκμετάλλευτω μαλλον σοφιτα θα λεγεται αυτο. Η αδεια του σπιτου βγηκε το 2009 τελη και στην αδεια και στα σχεδια το εχει ταρατσα και με εξωτερικη σκαλα για την ταρατσα. Εγω μπορω να βγαλω στεγη ή θελει αλλη αδεια , τι γινεται ? Από την φατσα του σπιτου θελω να εχω και μπαλκονοπορτα. Ξέρω οτι για αυτο πρεπει να τραβηχτω 3,75 μετρα μεσα ή κατι τετοιο Οποτε απο τα 100τμ της ταρατσας εγω θελω να σκεπασω τα 80τμ της ταρατσας περιπου. Τι γινεται , τι κανω και ποσα περιπου ΕΥRO θα μου στοίχιζε. Κακως που δεν τα εκανα απο την αρχη!!!!!!! Ευχαριστω...Νικος Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Εχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να το δείτε με τον μηχανικό σας.
Νικος333 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 παντως γινετε. γιατι δεν περνω καθαρη απάντηση απο τον μηχανικο..
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Ο μηχανικός για να απαντήσει πρέπει να κάνει μελέτη. Να δει τα υπολειπόμενα δικαιώματα δόμησης, να κάνει σχέδια και υπολογισμούς, ενδεχομένως να ελέγξει ακόμη και την στατικότητα... Χωρίς -στοιχειώδη έστω- μελέτη, πως να δώσει καθαρή απάντηση;
Recommended Posts