panospaps Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και νέος μηχανικός. Ήθελα να ρωτήσω σε μία μελέτη που κάνω για νέα οικοδομή, αν τον ανελκυστήρα τον προσαρμόσω στον ακάλυπτο εκτός του περιγράμματος της οικοδομής, μετράει στην δόμηση ή στην κάλυψη? ή και στα δύο? έχει διαφορά αν είναι μεταλλική κατασκευή και λειτουργεί ανεξάρτητα απο το υπόλοιπο κτίριο μου? ευχαριστώ.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 μετρά και σε κάλυψη και σε δόμηση σε κάθε όροφο ανεξαρτήτως υλικου δεν επιτρεπεται στον υποχρεωτικό ακαλυπτο πχ μέσα στο Δ ή σε πρασιά
panospaps Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Καλημέρα και ευχαριστώ, και κατι άλλο. οι εσωτερικές του διαστάσεις πρέπει να είναι και εδώ 1.40*1.70?
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 οι εσωτερικές καθαρές διαστάσεις της καμπίνας του ανελκυστήρα πρέπει να είναι κατ΄ελάχιστο 1,10Χ1,40
makisnas Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κάποιος,εαν επιτρεπέται η κατασκευή Εξωτερικού ανελκυστήρα σε υφιστάμενο κτίριο, και αν ναι, ποιες είναι οι προυποθέσεις (Δόμηση, αποστάσεις απο γειτονικά κτίρια κ.λ.π) ή που μπορώ να βρω στοιχεία!Το κτίριο αποτελέιτε απο Ισόγειο Α' και Β' όροφο, στον Β στεγάζονται γραφεία! Ευχαριστώ!
georg coco Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 makisnas Καλώς όρισες! Όπως τα λες... Κάλυψη, δόμηση, συντ. όγκου, έλεγχος Δ,... μήπως και κάποιες μικροτροποποιήσεις στο κτίριο; Είναι σαν προσθήκη κατ΄επέκταση και ύψος έστω 2,00Χ2,50 Και βέβαια στατικά...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Ουσιαστικά λειτουργείς σαν να κάνεις μία προσθήκη σε υφιστάμενο κτίριο.
makisnas Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ευχαριστώ για τις μεχρι τωρα απαντησεις...! Εαν ο ανελκυστηρας κατασκευαστει εξολοκληρου με μεταλλικη κατασκευή (φρεάτιο κλπ), λογικα ισχύει το ίδιο?
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 έχω την εντύπωση ότι με κάποιο ποσοστό αναπηρίας κατ εξαίρεση δίνεται άδεια προσθήκης ανελκυστήρα ακόμα και σε Δ, αλλά δεν είμαι ο καταλληλότερος να το τεκμηριώσω Χάρης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα