Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κτίσμα προ 55 και ρευματοδότηση


MARIOPYRGAKI

Recommended Posts

καλημερα.σημερα που πηγα στον υπευθυνο της πολεοδομιας να μου δωσει απαντηση στην αιτηση που ειχα κανει για το ρευμα μου ειπε οτι ειναι του δημοσιου και αν μου υπογραψει θα παει φυλακη.η δεη δεν εχει προβλημα απλα θελει αυτην την υπογραφη.τα κτιρια σε αυτην την περιοχη ειναι παρανομα.ετσι λενε ολοι.περυσι που ειχα προσωρινο ρευμα πηρα κ σταθερο τηλεφωνο απο τον οτε.επισης βεβαιωση καταλληλοτητασ χωρου για καταστημα,δηκαστικη αποφαση που κηρυσσει τον πατερα μου αθωο αυθαιρετης κατασκευης που εγινε στην παραθαλλασια περιοχη κ αλλη αποφαση που λεει οτι παυει οριστικα η ποινικη διωξη της πραξη, παρανομης καταλληψης δημοσιας εκτασης.εχουμε κ αποδειξεις πληρωμης προστιμων σε πολεοδομια κ κτηματικη.κ με προτρεπουν να κανω καταγγελιεσ σε οσουσ εχουν ρευμα ομω οι αρχες μου δεν μου το επιτρεπουν.ευχαριστω για το ενδιαφερων σας.χρειαζομαι βοηθεια.εχουμε μπλεξει σε εναν φαυλο κυκλο με απιστευτεσ δικαιολογιες.μονο ρευμα θελω εστω κ προσωρινο.

Link to comment
Share on other sites

Αποτανθείτε σε μηχανικό της περιοχής σας. Από εδώ δεν μπορεί να δοθεί λύση πέραν της απλής αναφοράς στη κείμενη νομοθεσία (σε δημόσια έκταση απαγορεύονται οι ιδιωτικές κατασκευές).

Link to comment
Share on other sites

συγγνωμη για την παραληψη.οι αποφασεισ ειναι για τον χωρο που ειναι μπροστα απο το κτησμα.εκει απλωνομαι τα τραπεζοκαθισματα.σε αυτο το χωρο ο παπουλης μου ειχε φτιαξει κ πηγαδι κ το επιβεβαιωνει μια παλια φωτογραφια του 1981 κ τωρα το τοπογραφικο σκαριφημα κ η κατοψη του αυλειου χωρου του καταστηματος οπως αναφερεται στο σχεδιο που εχουμε.

Link to comment
Share on other sites

Όσες λεπτομέρειες και να μας δώσετε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Την εργασία αυτή πρέπει οπωσδήποτε να την αναλάβει μηχανικός της περιοχής σας. Αυτός θα σας κατατοπίσει πλήρως για το τί ισχύει στην περίπτωσή σας καθώς θα έχει σαφώς καλύτερη εποπτεία της κατάστασης. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε καιρό κρίσης αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Άλλωστε η κείμενη νομοθεσία επιβάλλει την ύπαρξη σχεδίων υπογεγραμμένα από μηχανικό της αντίστοιχης ειδικότητας σε κάθε περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος @cna. Είναι παρακινδυνευμένο για σας το να μην αποταθείτε σε μηχανικό που θα μελετήσει την περίπτωσή σας και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία θα σας προτείνει υπεύθυνη λύση.

Link to comment
Share on other sites

όπως σας τα είπε ο προηγούμενος. Απευθυνθείτε σε μηχανικό της εμπιστοσύνης σας λόγω της πολυπλοκότητας του θέματός σας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.