pallkod Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Αυτό εννοούσα και εγώ ΕPI . Oι εξώστες των υπερκείμενων ορόφων ( που γίνεται και η εσοχή ) πρέπει να είναι εντός ιδεατού στερεού . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Το ιδεατό στερεό είναι αυτό με το γαλάζιο (αυτό λέω παραπάνω!!) ... στο σημειωμένο με γαλάζιο ο τοίχος μπορεί να πάει ακόμα λίγο δεξιά μέχρι να ακουμπήσει το ιδεατό στερεό ... επίσης το σημειωμένο με κίτρινό μπορεί ο εξώστης να βγεί 1/10 το πλάτος του δρόμου ..... 2,5 μ γιατί αφήνεις??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Δες από μια οικοδομή που έχω κάνει μήπως σε βοηθήσει: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Σύμφωνα με τον ΓΟΚ [άρθρο 11 παρ. 3] οι εξώστες προεξέχουν από το ιδεατό στερεό [ΓΟΚ άρθρο 9 παρ. 6α και 6β] κατά 1/10 του πλάτους και μέχρι 2.00 μ το πολύ. Άρα, πρακτικά, μπορούμε να ορίσουμε και ιδεατή γραμμή εξωστών, εντός της οποίας περιορίζονται οι εξώστες. Εκείνο που δεν είναι σαφές είναι εάν τα στηθαία ακολουθούν αυτήν την γραμμή ή μπορεί να είναι κάθετα. Στην πράξη, έχουμε δεί πολλά στηθαία και κιγκλιδώματα κεκλιμένα, ή εναλλακτικά την τοποθέτηση των στηθαίων πιό μέσα ώστε στο ύψος του 1 μέτρου να είναι μέσα στην γραμμή αυτή. Έχουν και άλλους περιορισμούς (οι εξώστες) που δεν αφορούν το ιδεατό στερεό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Στην πράξη, έχουμε δεί πολλά στηθαία και κιγκλιδώματα κεκλιμένα... Εντύπωση μου κάνει αυτό , δεν το έχω δει ποτέ.... ANKA συγνώμη .....όντως είσαι καλό κορίτσι !!!!! Φιλάκια πολλά :oops: Ανταποδίδω τα διαδικτυακά φιλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Θα σου στείλω φωτογραφία μόλις μπορέσω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2008 Ελπίζω να βοηθήσει η φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPI Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 κανω υποχώρηση 2,5μ γιατι βγάζω φωταγωγό πισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Με τις "υποχωρήσεις" είμαι πολύ αρνητικός ... (και στην photo που ανέβασα το έκανα με βαριά καρδιά και επειδή η διπλανή είχε) ... οι δικές σου διπλανές οικοδομές πως είναι ??? Αν έχουν και αυτές υποχώρηση τότε ΟΚ ... αν δεν έχουν ανεγερθεί τότε σκέψου πως στην αν αυτές μπουν κανονικά στην οικοδομική γραμμή θα σε "κλείσουν" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_p Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Ελπίζω να φανεί αυτή την φορά η φωτογραφία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα