Αντώνης 6 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Γεια σας και χρόνια πολλά. Να ρωτήσω κάτι, μαζί με τις εξετάσεις καταργηθηκάν και τα σεμινάρια για ενεργειακούς επιθεωρητές? Ποιό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνω για να γίνω ενεργειακός επιθεωρητής? Από το περιφεριακό τμήμα του ΤΕΕ που πήγα, μου ειπάν να ενημερωθώ μέσω buildingcert.
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Για το τυπικό μέρος : http://www.buildingcert.gr/ Για το ουσιαστικό : ενδελεχής μελέτη των ΤΟΤΕΕ, κλπ υλικού 1
Αντώνης 6 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Και κάτι ακόμα, έστω οτι είμαι ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων, θα πρέπει να γίνω και ενεργειακός επιθεωρητής εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού για να βγάλω ένα πιστοποιιτικό σε μια μονοκατοικία ή σε μια πολυκατοικία? Με άλλα λόγια πότε θα μου χρειαστεί να είμαι ενεργειακός επιθεωρητής εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Όχι δεν σου χρειάζεται... Θα σου χρειαστεί αν ποτέ αρχίσουν και γίνονται αυτές οι επιθεωρήσεις (χλωμό να γίνει) και αν θες Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Μην μπλέκεις με πράγματα που δεν γνωρίζεις (δεν έχεις διδαχτεί) Περιορίσου στα του οίκου μας, και μάθε τα καλά 1
Αντώνης 6 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2017 Να ΄στε καλά ευχαριστώ για τη βοήθεια
priamos88 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2017 (edited) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ενεργειακού επιθεωρητή για έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά? Edited Αύγουστος 18 , 2017 by hkamp
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα