Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θετικές εντυπώσεις από πολεοδομίες


tasakos

Recommended Posts

Σήμερα επισκέφτηκα την πολεοδομία Αμαρουσίου κι ένιωσα την ανάγκη να την μοιραστώ μαζί σας επειδή εμένα τουλάχιστον μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση:

Το ότι στο πρωτόκολλο με πληροφόρησαν πως θα πάρω αντίγραφα του φακέλου ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ –πάντα μου κάνει εντύπωση επειδή εξυπηρετούμαι κυρίως από την πολεοδομία Παλλήνης-το προσπερνάω επειδή μου έχει ξανασυμβεί. Την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα αλλά και την ταχύτητα του υπαλλήλου δεν μπορώ να την προσπεράσω επειδή μου προξένησε θετικότατη εντύπωση! Ο άνθρωπος έφερε πρόθυμα τον φάκελο που του ζήτησα, με βοήθησε στην αναζήτηση των σχεδίων και με μεγάλη ευγένεια με χαιρέτισε. Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν αργότερα πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για συμβασιούχο που τελεί εν ομηρία 12 χρόνια τώρα και δέχεται και επιπλήξεις αν υπάρξει χρόνος αναμονής στην εξυπηρέτηση ! Κι όλα αυτά από έναν υπάλληλο που εργάζεται σε ένα από τα πιο κλειστοφοβικά περιβάλλοντα που έχω δει ποτέ (σε ένα άθλιο υπόγειο) και εξυπηρετεί το κοινό ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!

Συγχωρείστε παρακαλώ την όποια έμφαση και την έκπληξη με την οποία αντιμετωπίζω το ζήτημα και πριν προβείτε σε καχύποπτους συλλογισμούς –όχι δεν είναι φίλος ούτε συγγενής μου! Πρώτη φορά τον είδα τον άνθρωπο- αναλογιστείτε ότι είμαι ένας μηχανικός που εξυπηρετείται κατά κόρον στις πολεοδομίες Παλλήνης και Αγ.Παρασκευής και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας……

Link to comment
Share on other sites

Τι συμπεράσματα να βγάλουμε ? Επειδή κάποιοι έχουμε βγάλει οικοδομική άδεια στην συγκεκριμένη πολεοδομία ... δεν μιλάμε !! Δεν κρίνεται μία πολεοδομία από το αρχείο και από τους διοικητικούς. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πολύ καλοί υπάλληλοι.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω για την πολεοδομία Αμαρουσίου, είναι όλοι εξυπηρετικοί και τελειώνεις αυθημερόν τις διαδικασίες τώρα με τους Η.Χ., και δε χρειάζεται να πας από τα άγρια χαράματα. Άδεια δεν έχω βγάλει, βέβαια, εκεί, εγω απλώς αναφέρομαι στον 3843. Όπως αντίστοιχα από τις χειρότερες για τακτοποίηση, κατά τη γνώμη μου, είναι η Αργυρούπολη. Από το σύστημα, τη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των υπαλλήλων, τα πάντα. Η΄πρέπει να πας πριζωμένος και να τσακωθείς με τους πάντες, ή να πας με σκοπό να κάνεις τον βλάκα μήπως μπορέσεις και ανεχθείς την αυθάδεια και την προκλητική συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων, ώστε μήπως είσαι τυχερός και κάνεις σε μία ημέρα τη δουλειά σου.

υ.γ.: Εξαίρεση βέβαια αποτελεί το αρχείο της Αργυρούπολης, που είναι πολύ καλοί επίσης.

Link to comment
Share on other sites

μιας και ανοίξατε τέτοιο θέμα, να σας πω και γω μια πρόσφατη εμπειρία μου

από την πολεοδομία Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

 

ένας υπάλληλος στο πρωτόκολλο - 30 άτομα ουρά.

στην ερώτησή μου αν πρέπει να περιμένω σε όλη αυτή την ουρά,

απλά για να αφήσω την αίτηση, η απάντηση ήταν : πρώτη φορά έρχεσαι εδώ, έτσι?

ναι, απάντησα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω στον προιστάμενο.

για καλή μου τύχη εκείνη ακριβώς την ώρα

βγήκε αναμαλιασμένος ένας υπάλληλος(γύρω στα 50, δε μπορεί αν ήταν stage)

και φωνάζει:

όποιος θέλει αντίγραφα αδειών στο υπόγειο!

μέσα σε 10 λεπτά εξυπηρέτησε 20 άτομα και πάντα με το χαμόγελο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

συγχαρητήρια στον κύριο.

Link to comment
Share on other sites

Κακώς δεν του πήρες τα στοιχεία για να τα δημοσιεύσεις στο βιβλίο Γκίνες. Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνεις και δεν ξέρεις αν σου ξαναπαρουσιασθεί!

Ειδικά εκεί στον Εύοσμο σπανίζουν τέτοια φαινόμενα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν σπανίζει, όντως ο Δήμος Αμαρουσίου επειδή κιόλας συστεγάζεται με την πολεοδομία χαρακτηρίζεται για την άψογη οργάνωση του και την εξυπηρετικότητα τους όμως όσον αφορά θέματα αρχείου. Για δοκίμασε να βγάλεις καμιά άδεια!!!! Θέλει τσαμπουκά και πολύ καλές γνώσεις και διπλωματικές και νομοθεσίας. Τα φακελάκια δεν βλάπτουν. Και αν όχι το τμήμα των αδειών, το τμήμα των αυθαιρέτων με τίποτα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Που καταντησαμε...

Αντι να σχολιαζουμε ατομα που ΔΕΝ κανουν καλα τη δουλεια τους, ψαχνουμε με το μεγενθυντικο φακο μπας και βρουμε κανενα σωστο υπαλληλο...

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως οι υπαλληλοι στις θεσεις της γραμματειας και του αρχειου ειναι σωστοι και γρηγοροι. Τα προβληματα αρχιζουν απο αυτους που ελεγχουν τις αδειες (οχι ολους φυσικα).

Link to comment
Share on other sites

Στον αντίποδα της αναφερθείσας ποιότητας, σας ενημερώνω ότι ο μέγας Ηρακλής, ο άνθρωπος με το 100 χέρια του αρχείου της Νομαρχίας Πειραιά (Λαμπράκη) πήρε σύνταξη και μαζί του και ο άλλος υπάλληλος!!! Ετσι, σήμερα που πήγα ήταν 3 κακόμοιροι υπάλληλοι σε κλίμα εγκατάλειψης και μια ανακοίνωση ότι δεν δίνουν σχέδια μέχρι νεωτέρας!!!!!

Μόνο ένα στέλεχος πήρα και αισθάνθηκα και τυχερός!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.