chronism Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Δουλεύει κανείς αυτην την ώρα ??? Άυριο πρέπει να παραδώσω 3 φακέλους - 3 οικοδομικές άδειες ... Την μία την τελείωσα μόλις τώρα...στις άλλες μου λείπουν εγκαταστάσεις , φορολογικά και στατικά (συμμάζεμα σχέδια) ..... κάνα 3-ωρο ακόμα υπολογίζω Ποιος "κακομοίρης" συνάδελφος δουλεύει πιεσμένος μέχρι τώρα ??? Παρακαλώ να δώσει το παρόν !!!!!!!!!!!!! (υπόψην μόλις έκανα ένα ελαφρύ καφέ ... να πάει κάτω το τσιγάρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Καλησπέρα Chronism, Eγώ τώρα πρεπει να ξεκινησω μια καινούρια μελέτη στατικών και βαριέμαι να κάνω την αρχή... Από την άλλη νυχτα συγκεντρώνομαι καλύτερα. Και το κρεβάτι μου όμως δεν με χαλάει... Αντε πάω και εγώ να βάλω καφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Γεια σου palex, να προτείνω μουσική ??? Λίγο rock ??? πάει έτσι δεν είναι ??? live-Radio: http://rainbow.serverroom.us:7340/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Καλή η Rock αλλα κουράζει,για αργά προτείνω ραδιόφωνο BEST κανει προγραμμα ηλεκτρονική ατμοσφαιρική μουσική η Κλοκλό τωρα, δίνει ρυθμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Έχεις δίκιο ..... μόλις έβαλα και εγώ BEST .... μου θυμίζει πολύ το ΠΑΛΙΟ ΚΛΙΚ FM που άκουγα φοιτητής (στην Πάτρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Αυρίο το πρωί να δω τι θα κάνω στην πρωινη μου δουλεία στο εργοτάξιο, το πρωί μπετατζής και το βραδυ... στατικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
palex Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2007 Eγω απόχωρω Cronism, άμα δεν σε πιέζουν πολύ οι ημερομηνίες που να αντέξεις; Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
civil power Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΩ http://www.live24.gr ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 αλοο! εδω πέρα προτείνω να γράφουμε όλοι εμείς που ξενυχτάμε παρέα με τα pc μας! άλλος κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 ένα μαρτίνι Ν. Κόσμο plz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα