ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάθε 60cm τα δέντρα. . Κι όμως σε κάποια ξεχασμένα οικόπεδα στο Ν.Βουτζά έτσι είναι η κατάσταση και χειρότερη, ούτε έρποντας δεν μπορείς να μπεις μέσα !
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Νομίζω οτι πλέον έβαλε το χεράκι της η φωτία στον Βουτζά και είναι πιο καλά τα πράγματα Οσο για τις ελιές , μην ξεχνάμε πως πολλές φορές είναι στοιχεία τεκμηρίωσης ορίων οπότε εκατέρωθεν του ορίου καλό είναι να είναι αποτυπωμένες κανονικά οι ελιές. Οσο για τα εσωτερικά, κατ ελάχιστο εγώ κάνω έναν "κανναβο" με ελιές όπως λέει ο συνάδελφος Kane.
1975 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Σε αγροτεμάχιο εκτός των κτηνοτροφικών κτηρίων που υπάρχουν έχουν τοποθετήσει container και από πάνω έχουν βάλει λαμαρίνες. Πρέπει να τα δείξω στο τοπογραφικό?
1975 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα. Υπάρχει άδεια για κτήριο του 80. Κάνω το τοπογραφικό και ενώ σαν τετραγωνικά είναι τα ίδια με την άδεια σαν χώροι δεν έχουν καμμία σχέση. Η άδεια δείχνει για παρ'αδειγμα 200μ2 στάβλο και στην πραγματικότητα είναι 100μ2 στάβλος και τα υπόλποιπα οικίσκος και αποθήκη. Πρέπει να δελίξω τους χώρους ή απλά να αναφέρω τον αριθμό αδείας?
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Πάντα εμείς οι Τοπογράφοι δείχνουμε την πραγματικότητα και σημειώνουμε τις υπερβάσεις και τις τυχόν αυθαιρεσίες εφόσον υπάρχει σύγκριση με τα σχέδια της αδείας.
netmin909 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 'Εγω θεωρώ ότι πρέπει να δείξεις την πραγματική κατάσταση. Δεν βγάζουμε εμείς την άδεια. Εγώ προσωπικά δεν γράφω κείμενο με τυχόν υπερβάσεις. Άλλο το να συμβουλέψω τον πελάτη μου προφορικά άλλο να κάνω έκθεση πάνω στο τοπογραφικό με παραβάσεις. Το πολυ πολύ να βάλω τα μετρημένα τετραγωνικά του κτίσματος.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δεν έγραψα ότι πρέπει να κάνει έκθεση ! Ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη αλλά δεν αποκρύπτουμε την υφιστάμενη κατάσταση για χάρη κανενός.
1975 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Σας ευχαρισρώ για τις απαντήσεις. Θα γραμμοσκιάσω μόνο το τμήμα που συμφωνεί με την άδεια. Όταν βγήκε η άδεια για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο ο δρόμος που είχε πρόσωπο ήταν επαρχιακός και το αγροτεμάχιο ήταν κάτα πα΄ρέκκλιση άρτιο και οικοδομήσιμο. Μετά από τόσα χρόνια ο δρόμος αυτός έχει μείνει αγροτικός και ο επαρχιακός δρόμος έχει μεταφερθεί σε άλλο σημείο. Εγώ τι πρέπει να γράψω? ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Συνάδελφε συνεργασου με καπιο τοπογράφο έμπειρο δεν είναι κακό, δηλαδή περιμένεις να σου πούμε τι θα γράψεις στην δήλωση 651 εμείς? Έλεος δηλαδή! Μάλλον πως δεν θες να κοιμάσαι ήσυχος.
1975 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Δεν θέλω να μου πεις τι να γράψω, την γνώμη σας ρωτάω. Και ένας έμπειρος τοπογράφος την γνώμη του θα πει από την εμπειρία του, αλλά εγώ θα αποφασίσω τι θα ΄γράψω γιατί εγώ θα το υπογράψω. Εάν σου είναι δύσκολο ή δεν θέλεις δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα