ngeorgal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 αν είμαστε εμείς ιδιοκτήτες τι αμοιβή κόβουμε ? ΦΕΜ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Απαλλαγή από ΤΕΕ όπως οποιαδήποτε άλλη αμοιβή. Πάρε τηλέφωνο στο τμήμα αμοιβών για να σου πουν τι απαιτείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 καλά είναι τόσο ταλαιπωρία το σύστημα απαλλαγής αμοιβών , που εγώ σου λέω πλήρωσ'τα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 καλά είναι τόσο ταλαιπωρία το σύστημα απαλλαγής αμοιβών , που εγώ σου λέω πλήρωσ'τα..... Έλα εντάξει, υπερβολές τώρα. 1/2 ώρα δουλειά στο Τ.Ε.Ε. είναι, αν πας πλήρης με τα όσα ζητάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petra mantw Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 210 3291206 τμήμα αμοιβών. Νομίζω ότι χρειάζεσαι ένα απλό αντίγραφο συμβολαίου και την κατάθεση στο ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Θα του εξηγούσα και εγώ (μιας κ την έχω κάνει τη διαδικασία), αλλά επειδή υπάρχει αντίστοιχο τοπικ, είπα να μην το συνεχίσω, για να ποστάρει εκεί που πρέπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 καλά είναι τόσο ταλαιπωρία το σύστημα απαλλαγής αμοιβών , που εγώ σου λέω πλήρωσ'τα..... Δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι φορολογική παράβαση να κόψει απόδειξη στον εαυτό του. Τα πράγματα έσφιξαν για να ρισκάρουμε τέτοιες χαζομάρες. Απαλλαγή απαραιτήτως. @ngeorgal Εδώ συζητάμε το θέμα: http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=20864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα