jimie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω το εξής: στον προαύλειο χώρο μιας Εκκλησίας (εντός οικισμού οριοθετημένου ως <2000κατ.) πρόκειται να γίνει πλακόστρωση και "περίφραξη" μόνο με λιθοδομή ύψους 50εκ. Στην ουσία δεν πρόκειται για περιτοίχιση αλλά για διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου μιας και πρόκειται να γίνει ένα στηθαίο από πέτρα ύψους 50εκ. απλά θα γίνει στα όρια του οικοπέδου. Τηλεφώνησα στη Ναοδομία και μου ανέφεραν ότι χρειάζεται οικοδομική άδεια. Στο ερώτημά μου αν χρειάζεται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας (λιθοδομή εντός σχεδίου μέχρι 1.00μ) μου απάντησαν ότι αυτή δεν βγάζουν μικρής κλίμακας. Πώς χρειάζεται να κινηθώ; Γνωρίζει κανείς; Μπορεί να βγει μικρής κλίμακας από Πολεοδομία ή πρέπει υποχρεωτικά Ο.Α. από Ναοδομία; ή μήπως δεν χρειάζεται τίποτα; (άσχετο αλλά η Ναοδομία μου θυμίζει το Βατικανό στη Ρώμη...κράτος εν κράτει!!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chironis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Κανονική αδεια με αναλυτικό προυπολογισμό απο πολεοδομία (αν θυμάμαι καλά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Κανονική άδεια από Ναοδομία εννοείς....όχι από Πολεοδομία! Ευχαριστώ για την απάντηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Κανονική άδεια από Ναοδομία εννοείς....όχι από Πολεοδομία! Ευχαριστώ για την απάντηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα