myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 για αδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονμικού ενδιαφέροντος καλύπτονται από ΒΚΧ τώρα για τη δουλειά που το θες δεν ξέρω
ggeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 κατι τετοιο ευτυχώς δε της έχουν ζητήσει... Η δεν εχει ασχοληθει ακομα, δε ξερω... Ευχαριστω και παλι
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μήπως όμως σας λύνει τα χέρια;
ggeorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 >δηλ ένα εγγραφο + σχέδιο που βεβαιώνει πως ο χώρος στο σχέδιο είναι χώρος κυριας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πχ επαγγελματικο εργαστηρίο ΤΑΔΕ Συγνώμη βρε Myri... Εμπλεξες Εξηγησε μου παλι σε παρακαλώ γιατι δεν το καταλάβαίνω... Για ποιο λογο να μας λυνει τα χερια; Μπορεις με αυτο να αποδειξεις οτι το κτηριο είναι νομίμως υφιστάμενο; Γιατι μονο αυτο ζητάνε... Τη ΒΚΧ την πέρνεις απο πολεοδομία; Εκει τι θελουν; Κατοψη του εργαστηρίου που τη θεωρουνε; και φυσικά τις αποδειξεις προ του 55 και 85; Τωρα που το λες αν υπαρχει σχεδιο θεωρημενο απο πολεοδομία υπάρχει περιπτωση να είναι αυθαίρετο; Μάλλον όχι... Για να δουμε... Θα παμε αυριο ση Δ.νση περιβάλλοντος να ρωτησω αν τους κανει. Μακαρι να είναι ετσι...
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 ουσιαστικά η ΒΚΧ βεβαιώνει πως ο συγκεκριμενος χώρς είναι κατάλληλος για τηντάδε χρήση μεταξύ των υπολοίπων θεωρεί πως είναι νόμιμος΄ θέλω να πω ακόμη και αν είχες οικδομική άδεια πως η νομαρχεία ή άλλη υπηρεσία θα βεβαιωθεί πως ο χώρος αυτός είναι κατάλληλος για τη χρήση που το θες μπορεί πχ να είναι στο υπόγειο (ο χώρος είναι βοηθητικός) οπότε δεν είναι δυνατον να χρησιμοποιηθεί ως κύρια χρήση
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα