Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Αλλαγή χρήσης από ζαραροπλαστείο σε κρεοπωλείο


eric 2007

Recommended Posts

θέλω να ανοίξω ένα κρεοπωλείο σε κατάστημα που πριν είχε χρήση ζαχαροπλαστείου για 30 χρόνια.το πρόβλημα είναι ότι στα σχέδια τα οποία είναι του '70 δεν φαίνεται το υπόγειο και οι τουαλέτες που βρίσκονται σε αυτήν.στο δήμο μου είπαν να καλέσω μηχανικό και να μου βγάλει καινούργια σχέδια με τα σημερινά δεδομένα και να τα υποβάλλω στην πολεοδομία αθηνών.τι κόστος θα εχει αυτό για εμένα και θα είμαι όντως καλυμμένη μετά?

Link to comment
Share on other sites

θα πας σε ένα μηχανικό και θα ρωτήσεις τις δύο αυτές ερωτήσεις σου. Αν δεν σε ικανοποιήσει ο πρώτος ή έχεις αμφιβολίες θα πας και σε ένα δεύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Για τέτοιες εξεζητημένες δουλειές προτίμησε έμπειρο μηχανικό.

 

Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που θέλουν προσοχή για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και εξεζητημένη δουλειά, οποιοσδήποτε μπορεί να την κάνει. Απευθήνσου σε μηχανικό και αν δεν σου κάνει και η προσφορά του και σε άλλον.

Link to comment
Share on other sites

Η νομιμοποίηση είναι εξεζητημένη δουλειά.

 

Υπάρχουν πολλά παράθυρα. Μπορεί ένα μικρό παράθυρο στον νόμο να μειώσει το κόστος νομιμοποίησης κάτω από 1%. Αν κάποιος είναι νέος ή δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δουλειές μπορεί να το αγνοεί. Μιλάω πάντα για τα νόμιμα παράθυρα, τις ξεχασμένες λεπτομέρειες και εξαιρέσεις στους χιλιάδες νόμους που είναι σε ισχύ τον τελευταίο αιώνα.

Link to comment
Share on other sites

Highlander υπάρχει ένα υπόγειο και τουαλέτες οι οποίες δεν φαίνονται στα σχέδια στα αρχικά σχέδια.

 

Ανεξαρτήτως αν μπορεί να το αναλάβει έμπειρος ή μη έμπειρος μηχανικός,

μόνο αν κάποιος δει τα σχέδια προσεκτικά, ελέγξει αν έχουν γίνει παραβάσεις, παρατυπίες κτλ, λάβει υπόψη τους όλες τις παραμέτρους, θα μπορέσει να γνωμοδοτήσει για το τι χρειάζεται και πόσο θα στοιχίσει.

Και αυτό δεν μπορεί να γίνει από ένα φόρουμ.

 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε έναν μηχανικό που να σας κερδίσει την εμπιστοσύνη και να του θέσετε όλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες που έχετε να σας πει όλα τα ενδεχόμενα να σας συντάξει μια προσφορά και αν σας καλύπτει να προχωρήσετε.

Αν γίνει μία ολοκληρωμένη και συστηματική δουλειά με τις οδηγίες του μηχανικού σας, θα είσαστε καλυμμένη απέναντι στο νόμο και όπου αλλού θέλετε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.