spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 και γω... Συμφωνω με την μέγαλη ρήση ένος φιλόσοφου: " Η βλακεία είναι ανίκητη..."
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Κάθε χώρα έχει ιδιαιτερότητες. Ο Γερμανός προστατεύει τα χωρικά του ύδατα. Εξίσωση δεν γίνεται με τα 5ετή. Απλά ο Γερμανός τώρα τα κάνει 3+1+3 που είναι η συνθήκη της Βαρκελώνης.
fraafr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τώρα κατάλαβα stayros ποιός είναι ο λόγος που έγινε το κεφάλι σου έτσι...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 It's big for a reason δε λέει η εικόνα. Ε ο "reason" είναι ένας...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τα fachochschule ήταν ανώτερες σχολές και εδώ και μερικά χρόνια τεχνολογικά πανεπιστήμια . Η μόνη διαφορά που έχουν από τα hochschule είναι ότι τα πρώτα δίνουν μόνο μεταπτυχιακά ενώ τα δεύτερα και διδακτορικά . Αυτά από ενημέρωση από τον αρμόδιο γιά σπουδές στην Γερμανία τον DAAD . Tώρα γιά τα περί Βουλγαρίας , θα πω ότι οι δικαστές σε αυτή την χώρα πληρώνονται με 450 Ε το μήνα και αυτό δημιουργεί προβλήματα διαφθοράς που επηρεάζει πολλές ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί . Προφανώς και οι καθηγητές των πανεπιστημίων θα αμείβονται ανάλογα . Αρα θα είναι περιζήτητες οι θέσεις τους και υψηλά τα προσόντα τους . Δεν θέλω να γίνω πιό σαφής , αλλά έχει πλέον υπερβεί κάθε όριο ο και ανορθόγραφος συνάδελφος .
spgirl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Tώρα γιά τα περί Βουλγαρίας , θα πω ότι οι δικαστές σε αυτή την χώρα πληρώνονται με 450 Ε το μήνα και αυτό δημιουργεί προβλήματα διαφθοράς που επηρεάζει πολλές ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί . Προφανώς και οι καθηγητές των πανεπιστημίων θα αμείβονται ανάλογα . Αρα θα είναι περιζήτητες οι θέσεις τους και υψηλά τα προσόντα τους . Δεν θέλω να γίνω πιό σαφής , αλλά έχει πλέον υπερβεί κάθε όριο ο και ανορθόγραφος συνάδελφος . Προσυπογράφω.... Ο ίδιος ο εκ Βουλγαρίας μηχανικός είπε ότι οι καθηγητές Πανεπιστημίου αμείβονται με 350 ευρώ. Θεωρώ ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα. Δε μπορεί έτσι αδιαμαρτύρητα να δέχονται τέτοιους μισθούς υψηλά μορφωμένοι πολίτες. Κάτι άλλο κάνουν παράλληλα, και σίγουρα αυτό δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό.
cna Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Εγώ πάντως την εμπειρία μου την έχω ήδη καταθέσει σε άλλο θέμα. Πτυχίο ιατρικής στη Βουλγαρία με έμβασμα 5.000 ευρώ σε κάθε εξεταστική. Αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος γιατρός ασκεί μόνιμα το επάγγελμα σε δημόσιο νοσοκομείο.
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Είπα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω και ελπίζω να μην προκληθώ . Ας χαρεί το αναγνωρισμένο πτυχίο του , συγνώμη δίπλωμα του και ας πάψει να προκαλεί .
petsagouris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Θα παρακαλούσα να μην εκτρέπουμε του θέματος και να γίνονται προσπάθειες να κρατάμε τους τόνους της συζήτησης σε πολιτισμένα επίπεδα.
cna Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Αγαπητέ συνάδελφε λίγο αργοπορημένη η αντίδραση (μετά από 11 σελίδες) αλλά καλοδεχούμενη.
Recommended Posts