roberic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Γεια χαρά. Είμαι Διπλ.Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.Για να κάνω ΥΔΕ πρέπει να βγάλω άδεια εγκαταστάτη απ΄το Υπουργείο Βιομηχανίας?Κι αν ναι, εκεί δίνουμε και εξετάσεις προφορικές και γραπτές? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Γεια σου ψαράκι! Ναι στην Διεύθυνση Βιομηχανίας. Δεν απαιτούνται εξετάσεις. Τις παίρνεις τιμής ενέκεν, ελέω Θεού. Εύχομαι να τις χρησιμοποιήσεις κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ευχαριστω πολυ.μαθαίνουμε κολύμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 μόνο που αργούν λίγο και θα πληρώσεις και ένα παραβολάκι (γύρω στα 30 euro αν θυμάμαι καλά). Θα πας που θα πας πάρε και για μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 είσαι σίγουρος ότι μπορώ να πάρω και για μηχανολογικές?μήπως μπορούν μόνο οι ηλεκτρολόγοι μηχανολόγοι?αυτοί δηλαδή που αποφοίτησαν πριν το 1995? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisinologosmichanikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 εγώ πήρα και τις 2 άδειες από την δ. βιομηχανίας το 2001, απ'όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 μπορείς η σχολή χωρίστηκε τα επαγγελματικά δικαιώματα έμειναν τα ίδια. Εγώ μηχανολόγος είμαι και γράφτηκα μία χαρά και στα δύο μητρώα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα