tonia A Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Εγώ πάντως από τη συγκεκριμένη παράγραφο του νόμου, με το φτωχό μου μυαλό, κατάλαβα ότι: 1/. Δεν θα δηλώνουμε πχ ένα υπόγειο ως κατοικία 2/. Δε θα χρωστάμε αναδρομικά φόρο για τη διαφορά στα τμ και στη χρήση Δεν βλέπω πουθενά να αναφέρει, αν θα με ρωτήσει κανείς : "που βρήκες τα χρήματα να κάνεις τακτοποίηση?" Έχω πελάτες με μεγάλα υπόγεια που με ρωτούν και τους παραπέμπτω στους λογιστές του, και ακόμα δεν μου έχουν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς κάποια απάντηση?
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Η όλη διαδικασία είναι κάτι σαν "λάδωμα" στο κράτος για να μην σε ενοχλήσει για κάποιες δεκαετίες. Δεν είναι νομιμοποίηση, αλλά τακτοποίηση. Και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ νομιμοποίηση, εκτός αν αλλάξουμε το σύνταγμα. Αυτό γιατί αν νομιμοποιηθούν αυτοί οι χώροι, θα πρέπει να ενταχθούν στην δόμηση. Και είναι αντισυνταγματικό σε υφιστάμενα σχέδια με κυρωμένες πράξεις να αυξηθεί η δόμηση.
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Ποτέ μην λες ποτέ, πάντως. Εχεις δίκιο φυσικά αλλά μέσω όλων αυτών των μέτρων που θα γίνουν για την αναβάθμηση των περιοχών αναλογα με το ποσοστό των τακτοποιούμενων χώρων ίσως δούμε και κάτι διαφορετικό σχετικά με τους δηλούμενους χώρους.
myri Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 κατ' εμέ το πρόβλημα δεν είναι που βρηκες τα λεφτά να το ρυθμίσεις αλλα που βρήκες τα λεφτα να το φτιάξεις ή να το αγοράσεις και με τι λεφτά το συντηρείς;; αλλά είπαμε στην Ελλάδα ο νόμιμος είναι .....μπιπ.....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα