pashalisP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Καλά όλα τα παραπάνω αλλά για να προλάβουν τις ημερομηνίες δεν πρέπει να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ για να είναι έγκυρο ? Δημοσιεύσεις σε ΦΕΚ νομίζω ότι γίνεται μόνο Παρασκευές , άρα πως θα ψηφιστεί τη Δευτέρα 28/2 ?
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Το mega προ ολίγου ανακοίνωσε ότι θα δοθεί σίγουρα παράταση 3-4 μήνες... οτι πει το mega παιδια.....αυριο in.gr ,ta nea κτλ
thanar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 μπορεί να ψηφιστεί και να μην παρει φεκ Και τι μ' αυτό; Αν ενημερώσουμε τους πελάτες μας πως ψηφίστηκε παράταση, όλοι θα πάνε στη λήξη της επόμενης περιόδου. Κλασσική Ελληνική νοοτροπία. Α ρε, G.A.P. που μας χρειάζεται...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 λοιπόν στους παλιους πελάτες λέμε οτι θα παρει παράταση και στους νεους οχι... πως σας φαίνεται αυτή η επαγγελματική δεοντολογία;
mikehellas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Αβεβαιότητα και αναμονή για μια ακόμη φορά! Φοβάμαι πως ούτε τους έτοιμους προς υποβολή Η/Χ δε θα καταθέσουμε με την απεργία και θα εκτεθούμε στους πελάτες μας !
gez Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Έτσι πως είναι αυτή η τροπολογία δεν προβλέπει τι θα γίνει με αυτούς που αν και κατέθεσαν φάκελο πριν την 28/2/11 δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν εφάπαξ μέχρι 28/4/11 (προκειμένου να έχουν έκπτωση), αφού οι πολεοδομίες, αν και οφείλουν σύμφωνα με το νόμο να αποστείλουν το πρόστιμο μέσα σε 2 μήνες, δεν θα το κάνουν αφού δεν προλαβαίνουν. Εγώ πάντως έχω καταθέσει φάκελους και μέσα Σεπτεμβρίου και ακόμα τίποτα. Αν δεν υπάρξει παράταση για την εφάπαξ καταβολή για ΟΛΟΥΣ θα χάσουν αρκετοί πολίτες τη δυνατότητα για έκπτωση χωρίς να φταίνε αυτοί.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Μέχρι στιγμής είναι υποχρεωτική η κατάθεση προ 28/4/2011, είτε για 1η δόση είτε για όλο το ποσό με έκπτωση 10%. Δεν έχει επιλογή κάποιος να δώσει την 1η δόση την 1/5/2011.
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 καλα το θεμα με τις δοσεις μην το ανοιξουμε ακομα.....ξερουμε πχ οτι ειναι 10 και οτι η πρωτη ειναι πριν 28/4 και η τελυταια αναλογα την χρηση μεχρι το2012.... ενδιαμεσα οι δοσεις εχουν καποια περιοδικοτητα η πανε και πληρωνουν ποταν θελουν? τεσπα εγω ετοιμαζω μαζικη αποστολη δευτερα.....παραβολο αμοιβες και οπου λειπουν σχεδια θα τα βρω μετα....
pashalisP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από όσο ξέρω στο ενδιάμεσο πληρώνεις όποτε θες...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Τελικά μπορεί να σταλεί και ταχυδρομικά; Έχω ένα σκοτεινό σημείο εκεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα