Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Όπως έχω ξαναγράψει ΝΑΙ (βλ. ΕΔΩ), ακόμα και σε μονώροφα με την προοπτική ότι μπορεί να αποκτήσουν όροφο/ορόφους ακόμα και αν δεν προβλέπεται.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 εμένα πάντως συνάδελφοι η περίπτωση (β) δεν μου άρεσε ποτέ.. μου φέρνει σε στρεπτικές ιδιομορφές Τι λέτε?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Αν το τοίχωμα κατά x είναι πολύ ισχυρό δεν θα υπάρχει στροφή.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 ναι πάντα έτσι δεν αλλάξει και τίποτα κάνω καλές κολώνες και επηρεάζονται ελάχιστα Ναι Αρη καλά κάνεις και είσαι υπέρ της ασφάλειας, αλλά τι q χρησιμοποιείς; Αν βάζεις 3,5 γιατί "κάνεις ικανοτικό" είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει η πλαστιμότητα των στοιχείων όπως το θεωρείς (με q=3,5) έχοντας τόσα τοιχεία; (nv>0,60);
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 είναι σαν να μου λές ότι επειδή κάπου έχω πολλά τοιχεία πρέπει να πάρω q=3. Σαν να μην έχω μικτό σύστημα. Δεν νομίζω να είναι έτσι.
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Αν βάζεις 3,5 γιατί "κάνεις ικανοτικό" είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει η πλαστιμότητα των στοιχείων όπως το θεωρείς (με q=3,5) έχοντας τόσα τοιχεία; (nv>0,60); επειδη εχει τοιχεια δλδ γιατι να μην υπαρχει ικανοποιητικη πλαστιμοτητα?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 τα τοιχεία προσδίδουν μικρότερη πλαστιμότητα. Για αυτό το μικτό σύστημα έχει q=3.5 και για συστήματα τοιχωμάτων που λειτουργούν σαν πρόβολοι είναι q=3
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Προσωπικά λαμβάνω q=3 όταν ακριβώς έχω πολλά τοιχώματα και θεωρώ ότι το κτήριο θα λειτουργήσει ως πρόβολος.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2008 Χάρη νομίζω ότι είναι καλό αυτό που κάνεις. Δεν θα έχεις και καμια σοβαρή αλλαγή
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα