Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο για εγκαταστάτες, μηχανικούς φ/β συστημάτων στη Θεσσαλονίκη


αλέκος

Υπάρχει έλλειψη τεχνογνωσίας στην εγκατάσταση και συν  

4 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Υπάρχει έλλειψη τεχνογνωσίας στην εγκατάσταση και συν

    • Ελάχιστη
      0
    • Μικρή
      1
    • Σημαντική, με επιπτώσεις στην απόδοση και στην ασφάλεια.
      3


Recommended Posts

Σεμινάριο για εγκαταστάτες, μηχανικούς φ/β συστημάτων στη Θεσσαλονίκη 11-12/3/2011.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει 4 βασικές ενότητες και μια ειδική. Η πρώτη ενότητα αφορά στη νομοθεσία αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας των Ανανεωσίμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.), όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα. Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη σε τεχνολογικά θέματα σχετικά με την κατασκευή, το χαρακτηρισμό και τη λειτουργία των βασικών μονάδων, μεταξύ άλλων και των πλαισίων, των Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) συστημάτων. Στην τρίτη ενότητα, που θα αποτελέσει και τη μεγαλύτερη ενότητα του σεμιναρίου, θα γίνει μια εκτενής παρουσίαση όλων των κατασκευαστικών θεμάτων που πλαισιώνουν την υλοποίηση ενός Φ/Β συστήματος. Στην τέταρτη ενότητα απασχολούν θέματα σχετικά με την υγιεινή και την ασφάλεια γενικότερα και ειδικότερα κατά την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων και τέλος θα υπάρξει και μια ειδική ενότητα στην οποία θα καλύπτονται ζητήματα αντικεραυνικής προστασίας.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα κλειδώνει προσωρινά (μέχρι να αναλάβει ο αρμόδιος συντονιστής). Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με πμ. AlexisPap

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.