Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα - Οικοδομησιμότητα


Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω όλους τους νόμους μαζεμένους οι οποίοι να αναφέρονται για κάθε περίπτωση εάν και πότε ένα οικόπεδο, γήπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και πότε όχι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει συνάδελφε.

Ο Κώδικας Βασικής Πολ/κης Νομοθεσίας ίσως να προσεγγίζει αυτό που ζητάς αλλά δεν είναι πανάκεια.

Με τον καιρό και την αναζήτηση που θα κάνεις ανά περίπτωση, θα σχηματίσεις το αρχείο σου στο οποίο θα ανατρέχεις θα εμπλουτίζεις συνεχώς

Φυσικά όλοι εδώ είμαστε στην διάθεση σου για να συνδράμουμε όσο μπορεί ο καθένας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που θα φέρεις στο forum.

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώντας στην πρόταση του DIMITRIS80, για την ΚΒΠΝ, η οποία έχει, όμως, το μειονέκτημα ότι δεν έχει επικαιροποιηθεί μετά το 1999, θέλω να προσθέσω στα πολύ σοβαρά βοηθήματα και το βιβλίο "ΓΟΚ-Κωδικοποίηση και Ανάλυση" της Ελένης Μπούτου-Λεμπέση (ειδική έκδοση της Δομικής Ενημέρωσης, Αθήνα 2009), στο οποίο περιλαμβάνονται, εκτός από τις σχετικές διατάξεις, και πάρα πολλές εγκύκλιοι, έγγραφα, νομολογία, αποφάσεις ΣτΕ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε εκτός από αυτά τα χρήσιμα βιβλία που μου προτείνατε να παραθέσετε και κάποια ιστοσελίδα η αρχεία ελεύθερα στο διαδίκτυο σχετικά με το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί στο forum να παρέχεται ελεύθερα και δωρεάν η γνώση και η εμπειρία από πολλούς συναδέλφους, αλλά μεγάλο κομμάτι της γνώσης αποκτάται ΚΑΙ από το διάβασμα βιβλίων που έχουν γράψει άλλοι γι' αυτό το σκοπό.

 

Όταν μαθαίνουμε ότι, το Α ή το Β βιβλίο είναι αξιόλογο και σημαντικό, από πλευράς σωστής ενημέρωσης, και αξίζει τον κόπο να το έχουμε στη βιβλιοθήκη μας, ας μην υποτιμάμε την πληροφορία και ας αντικαταστήσουμε 3-4 σουβλάκια με τη συγκεκριμένη γνώση, η οποία θα μας το ανταποδώσει με σημαντικά εφόδια για την επαγγελματική μας ανέλιξη και εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα συνάδερφε σε αυτά που αναφέρεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησα την πληροφορίες που μου δόθηκαν και είναι μέσα στις πρωτεραιότητες μου να αγοράσω τα συγκεκριμένα βιβλία , απλός θα ήθελα να γνωρίζω αν υπάρχουν και αλλού και άλλες πληροφορίες είτε σε μορφή βιβλίου είτε σε ηλεκτρονική μορφή , εύχομαι αυτό να μην είναι επιλήψιμο .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.