Barbatos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Είπαμε όμως...αν κάποια στιγμή της βιδώσει της 4Μ και γυρίσει όλο το σύστημα του strad σε cubus, τότε φαντάζομαι κορυφαία λεφτά για συντήρηση!!!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 2400 έχει το λογισμικό της cubus για στατικά (κτιρίων); Είναι όντως κορυφαίο;
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2011 Από την 4Μ έχει αναχωρήσει όλη η ομάδα υποστήριξης που ήταν μαζί με τον Βαδαλούκα και έχει πάει στην 3dr. Από επικοινωνία που είχα με την 4Μ μου είπαν πως κρατήσαν το ίδιο user interface και αλλάζουν από πίσω την υπολογιστική μηχανή. Σε συνδιασμό με την μετάβαση σε ευρωκώδικες 2 και 8 πάμε στην ουσία σε νέο πρόγραμμα. Το κόστος αγοράς είναι 2400 ευρώ (και για σκυρόδεμα και για μεταλλικές κατασκευές) αλλά θα πρεπει να έχεις εξοφλήσει την περσινή σου συνδρομή και σε χρεώνουν και την φετινή συνδρομή. Οπότε το συνολικό κόστος είναι γύρω στα 3.000 ευρώ. Από την άλλη στην 3dr θέλει ομοίως εξόφληση περσινής και φετινής συνδρομής συν κάποιο κόστος για τη μετάβαση, που βγαίνει περίπου 1.500 ευρώ (μόνο για σκυρόδεμα)
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2011 Για την περσινή και φετινή συνδρομή έτσι είναι αλλά εγώ δεν πλήρωσα επιπλέον χρήματα για την μετάβαση. Είχα πληρωμένη την συνδρομή για το 2010, πλήρωσα και το 2011 και αυτό ήταν.
giorgia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Από ότι μου είπαν δεν αρκεί να εξοφλήσεις μόνο τη συνδρόμη σου. Υπάρχει συγκεκριμένο κόστος αναβάθμισης για να πάρει κάποιος τους ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ και φαίνεται και στο site της 3dr http://www.3dr.eu/prices.
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Ναι σωστά, εγώ μιλούσα για την μετάβαση στο απλό πρόγραμμα χωρίς τους ΕΚ.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Από πότε είναι υποχρεωτικοί οι ευρωκώδικες; Ξέρετε;
Dr Engineer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Από πότε είναι υποχρεωτικοί οι ευρωκώδικες; Ξέρετε; Δίνω και εγώ το παρών στο συγκεκριμένο topic. Όσον αφορά τους Ευρωκώδικες, θεωρητικά ισχύουν ήδη, αλλά στο μπάχαλο που ζούμε ποιός θα ελέγξει με Ευρωκώδικες? Ερώτηση: Έχει διαβάσει κανείς το Εθνικό Προσάρτημα του 8? (και ειδικά αυτό για τα τοιχώματα?)
Barbatos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Λογικά θα παρουν παράταση μέχρι τέλη ιουλίου, να ξεκινήσουν ταυτόχρονα και με την Κύπρο... έχω κοιτάξει εγώ λίγο...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Τελικά μπορούμε να υποβάλουμε ακόμη μελέτες με ΕΑΚ-ΕΚΩΣ ή πρέπει να πάμε σε Ευρωκώδικες? Επίσης έχει πάει κανένας σε καμιά παρουσίαση του 4M Strad με την μηχανή της Cubus για να μας πει εντυπώσεις? Περιμένω να γίνει παρουσίαση του στη Θεσσαλονίκη για να αποφασίσω αν θα πάρω της Cubus ή θα ακολουθήσω τον Βαδαλούκα στην 3DR. Ήταν να κάνουν παρουσίαση αρχές Μάρτη, αλλά ακόμη τίποτα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα