Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αίτηση ΟΤΕ.


hektor

Recommended Posts

Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει από που μπορώ να κατεβάσω τα έντυπα που απαιτούνται για αίτηση τοποθέτησης καλωδίου εισαγωγής στον ΟΤΕ.

(Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση, Τοπογραφικό, Σχεδιο Τομής)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φίλε μου, επειδή πριν απο λίγες μέρες κατέθεσα αίτηση στον ΟΤΕ, ξέρω πως το έχουν έτοιμο μόλις πας και τους πεις το τί θέλεις να κάνεις, έχουν και ένα παράδειγμα στο τέλος για τα σχέδια σου.

 

Είναι αρκετά απλοποιημένη η αίτηση, μόνο τα στοιχεία της οικοδομής, του ιδιοκτήτη, πόσα διαμερίσματα έχει κτλ. Θέλει να έχεις και την άδεια οικοδομής μαζί σου, κάνεις και 2 σκαριφίματα, με το ένα να δείχνει που είναι ο κατανεμητής και στο άλλο μια τομή που να δείχνει τα καλώδια σου (διαδρομές). Προσωπικά έκατσα εκεί και τη συμπλήρωσα και τα 2 σχεδιάκια τα πήγα την επομένη :)

Link to comment
Share on other sites

Ναι το ξέρω ,εχω κάνει και άλλες φορές αίτηση.Το θέμα είναι μήπως τα έχουν πουθενά στο ίντερνετ να τα κατεβάσω για να μην πάω απο κει.

Link to comment
Share on other sites

Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση υπάρχουν στον οτε.Τα βγάζεις φωτοτυπίες και τα έχεις στο αρχείο σου.Τοπογραφικό παίρνεις από τον ιδιοκτήτη και σχεδιάγραμμα ε.τ.δ.ο. και σχέδιο σωλήνωσης εισαγωγής κάνεις εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.