acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Toν αγνοώ, αλλά λέω μήπως και δεν έχω "πιάσει" κάτι... Πάντως καλό πρόγραμμα... Τα κάνει όλα τα βασικά μόνο του... όχι! Το ην είναι λογικό να αυξάνεται. Α! Και acd πεδιλοδοκών = 1,00. Να μην το ξεχνάμε!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Τώρα δεν το έχω πρόχειρο στο μυαλό μου αλλά γιατί να αυξάνεται το ποσοστό της σεισμικής τέμνουσας που παραλαμβάνουν τα τοιχώματα με την αύξηση της σεισμικής τέμνουσας (μείωση q)?
sundance Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Και acd πεδιλοδοκών = 1,00. Να μην το ξεχνάμε! γιατι?
kfill Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Συναδελφοι: 1) Συμφωνα με το 2785/06 εγγραφο του ΟΑΣΠ προς την Νομαρχιακη Αυτοδ/ση Αθηνων με κοινοποιηση στο ΤΠΕΧΩΔΕ (Δ/νση Ο.Κ.Κ τηλ 2106929903 ) και στη Δ/νση Πολεοδομιας Βορειου Τομεα στον Περισσο (τηλ 210 2585778) για τα τοιχωματα ισχυει η & 4.1.7.1 α4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της τιμης του q 2) Η τιμη του ην δεν επαρκει απο μονη της για την απαλλαγη απο ικανοτικο ελεγχο (βλ ΕΑΚ 2000 &4.1.4.2 &β) .Γιαυτο το FESPA βγαζει μερικες φορες οτι απαιτειται ικανοτικος .Το μονο προβλημα με το FESPA ειναι οτι δεν ελεγχει την & β3γ του ΕΑΚ2000
nic Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Καλημέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με το έγγραφο του ΟΑΣΠ που αναφέρει ότι τοιχώματα που κατά την εγκάρσια διεύθυνση έχουν πέλμα (π.χ. φρεάτια ανελκυστήρα) προσμετρώνται για τον υπολογισμό του nv ακόμα και αν έχουν μήκος 1,80μ. Το δέχονται αυτό οι πολεοδομίες που επισκέφτεστε? Συγγνώμη για το γεγονός ότι αρχίζω και βγαίνω off topic...
acnt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 nic αυτό ισχύει διότι εξετάζεις ομάδες τοιχίων. Υποχρεούνται να το δεχτούν. kfill σωστά, αλλά μιλώ όταν q=1.5.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Πάντα μιλάμε για q=1.5 κατά την παράγραφο 4.1.4 [5] Το nv γιατί αλλάζει με την μείωση του q?
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό. Εχω 6όροφο κτίριο και από τον 2ο όροφο το κτίριο μαζεύει. Πρέπει να κάνω ικανοτικό. Η ερώτησή μου είναι, αν μπορώ στα υποστυλώματα που τερματίζουν στον 2ο όροφο να μην κάνω ικανοτικό στο 2ο όροφο με την λογική πως είναι ο τελευταίος όροφος για τα συγκεκριμένα υποστυλώματα. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα