konstantina_nt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Καλησπέρα... Έχω στείλει την αίτηση εδώ και 15 μέρες και ακόμα δεν έχουν έρθει οι κωδικοί. Με ποιο τμήμα του ΤΕΕ πρέπει να επικοινωνήσω, γιατί για το myTEE δεν αναφέρει (ή τουλάχιστον δε μπόρεσα εγώ να βρω) τηλέφωνο επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Βουαλά!!! Πρώτη σκέψη το τμήμα "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ (Αιτήσεις, Αλλαγή σύνδεσης, Πληρωμές)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina_nt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά το τμήμα συνδρομών δεν είναι για τους συνδρομητές και όχι για τις δωρεάν υπηρεσίες του myTEE; Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantina_nt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Τελικά αυτά ήταν τα τηλέφωνα, σ΄ευχαριστώ πολύ...κι ο κύριος που απάντησε εξυπηρετικότατος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Αλέξη, το @tee.gr δεν είναι το παλιό, είναι για όσους έχουν συνδρομή στη Τράπεζα Πληροφοριών του ΤΕΕ (Nomos, κλπ) Αχιλλέα, δεν είναι έτσι τα πράγματα, Επειδή έχω το προνόμιο να είμαι ένας από από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν τις νέες και πιλοτικές, τότε, υπηρεσίες του ΤΕΕ, έχω διεύθυνση mail του τύπου @tee.gr (που τη χρησιμοποιώ συνεχώς από τότε) και κωδικούς για Nomos κλπ με username και pass που τα έδινε το ΤΕΕ χωρίς δυνατότητα να τα αλλάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 τι διαφορετικό είπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Τον καιρό εκείνο δεν υπήρχε το teemail. Μάλιστα, και ο server του @tee.gr ήταν διαφορετικός από τον σημερινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Έχει καταγραφεί ότι είπες και ότι είπα και ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν νομίζω ότι αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 αν πάω τώρα να κάνω συνδρομή στην ΤΠ του ΤΕΕ, θα μου δώσουν email @tee.gr το @teemail.gr είναι το δωρεάν για τις υπόλοιπες υπηρεσίες (αμοιβές, μητρώο κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2080 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2019 Εδώ και 3 ημέρες για περίπου 4-5 ώρες δεν μπορώ να λάβω και να στείλω κανένα email. Παρατήρησα σύνηθως απο τις 14:00 μέχρι τις 21:00. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα