ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Ενα αλλο σπαστικο της υπηρεσιας ειναι οτι δεν εχει cookies και καθε φορα που πας να μπεις στο μειλ σου πρεπει να δινεις ονομα κ κωδικο. Δεν εχει αποθηκευση στοιχειων ή κατι αντιστοιχο..
iogeo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2008 εγώ κατέθεσα την αίτηση mytee όταν κατέθεσα και τα χαρτιά για την άδεια άσκησης -ήταν κοντά τον απρίλιο- δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα!!!
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Ξανακανε αιτηση. Μαλλον θα επρεπε να κανεις την αιτηση αφου ειχαν βγει τα αποτελεσματα της αδειας ασκησης. Δεν επρεπε να συμπληρωσεις στην αιτηση mytee αριθμο μητρωου; Τι εγραψες εκει?
iogeo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 το άφησα κενό, στη σελίδα του τεε έλεγε πως μπορείς να καταθέσεις την αίτηση με τα άλλα δικαιολογητικά-όπως και να έχει την ξαναέστειλα -thnx
Λίνα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Είμαι μέλος του τεε από τον Μάρτιο του 2009.Στα χαρτιά που είχα συμπληρώσει υπήρχε και μια αίτηση ώστε να έχω και e-mail από το ΤΕΕ. Ξέρει κάποιος αν στέλνουν τους κωδικούς ταχυδρομικά ή αν πρέπει να πάω εγώ να τους πάρω?
Chilon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Πρώτον, αποστέλλονται ταχυδρομικώς. Δεύτερον, το ερώτημα - θέμα σου δεν είναι δημοσιευμένο στην σωστή θεματική ενότητα. Τρίτον, είμαι βέβαιος ότι έχει -ήδη- απαντηθεί το ερώτημά σου σε άλλο θέμα.
mred-akias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Μια απλή συμβουλή: -Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής αναλυτικά. Δώσε βάση στα 3 και 4. Φιλικά πάντα
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Συναδερφοι εχω προβλημα με το www.teemail.gr . Δεν ξερω για εσας εμενα δεν μου ανοιγει και εχω δωσει την ηλ.διευθυνση μου στο προγραμμα για τον εξοπλισμο γραφειου και δεν μπορω να δω τους κωδικους μου. Οταν παω να μπω μου λεει: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πιστοποιητικό ασφαλείας αυτής της τοποθεσίας Web. Εσεις μπορειτε να μπείτε κανονικα;
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2009 πατας αποδοχη και συνεχιζεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα