Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανάρτηση μεταλλική επί μπετονένιας κατασκευής


elliath

Recommended Posts

Χωρίς λεπτομέρειες δεν παράγεται αρχιτεκτονικό έργο. Δεν είναι όλα όγκοι και χρώματα, είναι και το πως δουλεύουν όλα μαζί.

Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να χαίρεστε που κάνετε πολλές και εξαντλητικές λεπτομέρειες.

Εγώ τουλάχιστον, είμαι μεγάλος οπαδός διότι μπορείς να αντιληφθείς πολλές δυσκολίες στην κατασκευή και τρόπους να τις εξομαλύνεις.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο ρεαλιστική μελέτη και τον Αρχιτέκτονα (ή τον μελετητή εν πάση περιπτώσει) να είναι στην πραγματική του θέση αφού τα συνεργεία δεν κάνουν την δουλειά όπως ξέρουν ("άσε ξέρω εγώ") αλλά όπως πρέπει ("όπως στα σχέδια").

Link to comment
Share on other sites

οκ, εχεις δικιο petsagouri. Mιλησα για την κλίμακα απλά. Είναι 1:50 ...απαγορευτική για λεπτομέρειες. και κουράζει να σχεδιάζεις σε τόσο μικρή κλίμακα φανταστικά πράματα που το πιο πιθανό ειναι να μη στεκουν. κατα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα. οσο πιο καλα ο αρχιτεκτονας γνωρίζει τη δουλειά του ως μηχανικού, τόσο το καλύτερο γι' αυτόν και για τα εργα του !

Link to comment
Share on other sites

@elliath :σε 1:50 δυσκολο να δείξεις την μεταλλική κατασκευή περισσότερο απο 1:20 μεσω τομης έως 1:5.ίσως χρειαστεί και1:1 αναλογα πως θα είναι εύκολα κατανοητό και εμεις πέρσυ σε μία τέτοια διαδικασία μπηκαμε και γω είχα αγανακτήσει αλλα στο τέλος έμαθα κάμποσα πράγματα

 

@directioness

 

γενικά απαραίτητο είνα ενας αρχιτέκτονας να είναι σχετικός με στατική αλλα στην συγεκριμένη κατασκευή ο πολιτικός έχει τον πρώτο λόγο.πόσο μάλλων ο φοιτητής αρχιτεκτονικής σε αυτην την περίπτωση,περρισσότερο εικασίες μπορεί να κάνει σχετικά με διαστασιολόγηση και συνδεσμολογία και πόσο ακόμα για την σύνδεση της κάθε βίδας που φέρει την μεταλλική με τον οπλισμό του τοιχίου απ το οποίο αναρτάτε η μεταλλικη

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.