Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Αν είναι με το σταυρό το δικό μου να ξαναέρθει το κίνημα στα ίσα του, χαλάλι . Μπορεί και να λύθηκε το πρόβλημα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 μετα την τελικη υποβολη και πατωντας τις αναφορες μου εβγαλε Σφάλμα [unable to extend lob segment ETEE.SYS_LOB0000104010C00002$$ by 8192 in tablespace ETEE] - καποια λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denso Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 καλημέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σύστημα αμοιβών καθώς μετά την υποβολή του έργου δε μου εμφανίζει το σύμβολο με τον πράσινο σταυρό για να δημιουργήσω την αναφορά υπολογισμού. Καμιά ιδέα? ευχαριστώ Βρήκες άκρη φαντάζομαι.. .. Εμένα μόλις πατάω τον σταυρό δεν μου ανοίγει νέο έργο και μου εμφανίζει σφάλμα... .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmoirots Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον KOKARADI, γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2016 Βρήκες άκρη φαντάζομαι.. .. Εμένα μόλις πατάω τον σταυρό δεν μου ανοίγει νέο έργο και μου εμφανίζει σφάλμα... .. ο σταυρός χρησιμοποιείται για να εμφανιστεί η νέα αναφορά του έργου, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2016 αναφορικα με το παραπανω προβλημα τελος καλο ολα καλα μαλλον ηταν παροδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulumpo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Καλησπέρα σας, ( αν δεν ειναι στο σωστό θέμα οι διαχειριστές να μεταφέρουν το μήνυμα μου), Σε άδεια οικοδομής, 2 μηχανικοί (διαφορετικοί από τον ανάδοχο) αναλαμβάνουν την τοπογραφική μελέτη. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα να εκδοθεί διαφορετική δήλωση στο σύστημα αμοιβών, διαφορετικό συμφωνητικό με τον ιδιώτη για την τοπογραφική μελέτη, ή πρέπει αναγκαστικά να δηλωθούμε (και οι δύο) στο ίδιο Α/Α έργο του συστήματος αμοιβών του αναδόχου? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Όπως γουστάρεις! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 (edited) Λειτουργεί σήμερα το σύστημα ? Γιατί πάω να περάσω αρχείο με αμοιβές σε δυο περιπτώσεις και δεν το παίρνει και βγάζει σχετικό μήνυμα ότι δεν ανεβαίνει το αρχείο Επειδή το είδα πολλές φορές το αρχείο , δοκίμασα να περάσω ένα παλαιό αρχείο xml που το είχα ξαναπεράσει σε προηγούμενη άδεια και πάλι το ίδιο μήνυμα Σφάλμα Αποτυχία εισαγωγής έργου. [unable to connect to Cluster Manager] - - Δεν έγινε καταχώρηση των στοιχείων στη βάση δεδομένων. Υσ άκυρο μπήκα με όπερα Μάλλον θέμα συμβατότητας ήταν Edited Νοέμβριος 29 , 2017 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 με το Opera είμαι από το πρωί no problem (εκτός από το γνωστό της αποσύνδεσης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα