Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Συνάδελφοι σε ενδιάμεση υποβολή σας επιτρέπει να αλλάξετε τα βασικά στοιχεία; Στα δύο τελευταία έργα που έβαλα δεν μου επιτρέπει αν τα έχω περάσει και έχω κάνει υποβολή. Μόνο τον ΦΠΑ μου επιτρέπει να αλλάξω. Στα παλαιότερα μου επιτρέπει. Τι παίζει;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δες τι επιτρέπεται σύμφωνα με το εγχειρίδιο του ΤΕΕ 1
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Μάλιστα. Ευχαριστώ Μανώλη. Δηλαδή λάθος στα βασικά στοιχεία (καρτέλα) σημαίνει fax στο ΤΕΕ ή νέο έργο...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Μάλλον νέο έργο, είναι πιο γρήγορο.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Καλά, η αλλαγή αυτή πρέπει να είναι χέρι εταιρειών. Μέχρι πριν την αλλαγή, είχα κάνει διάφορα αρχεία, ανάλογα με το έργο, έμπαινα άλλαζα μ² και στοιχεία, έκανα υποβολή και τσακ το νέο έργο. Πλέον αυτό δεν μπορεί να γίνει. !@#()_@#$%^&*(
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Πως μπορώ να διαγράψω εργασία σε έργο που έχω ήδη υποβάλλει;
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Νομίζω πως δεν μπορείς.Κολπάκι.Βάλε πολύ μικρό προυπολογισμό ώστε να μη βγάλει αμοιβή.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Ναι, τι χαζομάρα (sic) είναι αυτό; Αυτό με τον μικρό ΠΥ δεν μπορεί να γίνει παντού, διότι ελέγχει τον ελάχιστο ΠΥ.
αστέριος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα. Πάω να περάσω αμοιβές και όταν πάω να αποθηκεύσω τις αλλαγές μου βγάζει το εξής μήνυμα: " ORA-04091: πίνακας ETEE.MIX_PROJECT_ENGINEERS μεταβάλλεται, πιθανόν το trigger/function δεν μπορεί να τον δει ORA-06512: σε "ETEE.MP_PAYMENT_BEFORE2", γραμμή 17 ORA-04088: σφάλμα κατά την εκτέλεση του trigger "ETEE.MP_PAYMENT_BEFORE2" και φυσικά οι αλλαγές δεν αποθηκεύονται και δεν μπορώ να προχωρήσω σε εκτύπωση εντύπου πληρωμής. Εχω στείλει email στο ΤΕΕ. Μπορεί κανένας να βοηθήσει?? Ευχαριστώ
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Είναι σφάλμα της oracle. Ισως αν δημιουργήσεις εξ' αρχής νέο έργο να μην εμφανιστεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα