steliosGr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Γεια σας, μια γρηγορη ερώτηση να κάνω, για να βάλω isobox σε οικόπεδο 1000tm εκτος σχεδίου εντός περιμετρικής ζώνης άρτιο και οικοδομήσιμο θα χρειαστώ άδεια και αν ναι τι άδεια και ποσο θα κοστίσει?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 να πάτε σε ιδιώτη μηχανικό να σας πει προς αποφυγή λαθών
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Γεια σας, μια γρηγορη ερώτηση να κάνω, για να βάλω isobox σε οικόπεδο 1000tm εκτος σχεδίου εντός περιμετρικής ζώνης άρτιο και οικοδομήσιμο θα χρειαστώ άδεια και αν ναι τι άδεια και ποσο θα κοστίσει? Θα χρειστεί οικοδομική άδεια.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Κανονικη Οικοδομικη Αδεια χρειαζαται... Αλλα το 1000τμ, σε περιμετρικη και αρτιο και οικοδομισιμο...δεν μαρεσει..
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Το βγάζεις ας πούμε σαν αποθήκη; Τι μελέτες απαιτούνται; Αυτά είναι έτοιμα! Απαιτείται και στατική μελέτη; Έχει βγάλει κανείς παρόμοια άδεια;
guarja Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2011 γεια σας .εχω ενα οικοπεδο το οποιο εχει γινει η τριτη αναρτηση.για να ολοκληρωθει ομως η ενταξη στο σχεδιο πολης θα χρειαστει ενας εως εναμιση χρονος.σκεφτομε να τοποθετησω ενα προκατ 55 τμ εως οτου εχω δικαιωμα νομιμα να χτισω.ποιες ειναι οι επιπτωσεις αν προχωρησω σε αυτο? το οικοπεδο εχει εμβαδον 500 τμ.ευχαριστω
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Οποαδηποτε μονιμη κατασκευη θελει οικοδομικη αδεια.Εχουν βαλει προστιμα αυθαιρετου και σε κοντεινερ για να καταλαβεις.Πραξε αναλογως λοιπον.
vaggelis2000 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 μονο και μονο ο τιτλος που εχω με κρατα απο το να κραξω. ΟΧΙ φιλε. οτι κτηριο βαζεις θελει αδεια. και το κανεις παρανομο τοτε ετοιμασου να πληρωσεις πολλα. ακομα και αποθηκουλα θελει. ολα θελουν. ολα.
mastro_mhtsos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 αν δεν έχει σταθερή βάση δεν απαιτείται άδεια
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2011 Έχουμε την κατοχύρωση της πολεοδομικής νομοθεσίας γι' αυτό; Εγώ εκτός από κανονικές άδειες και άδειες μικρής κλίμακας ξέρω μόνο τις άδειες ...κυκλοφορίας για τα τροχόσπιτα. Αυτό που εμπίπτει και από ποιες διατάξεις καλύπτεται;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα