tetris Δημοσιεύτηκε April 18, 2025 at 08:20 πμ Δημοσιεύτηκε April 18, 2025 at 08:20 πμ Βάλε και το σκυρόδεμα του δαπέδου που θα χαθεί στα κενά, και το κόστος ανεβαίνει... Κι επειδή (γενική παρατήρηση) είναι δύσκολο να επιτύχουμε άριστη συμπύκνωση, καλό είναι να οπλίζουμε τις πλάκες του δαπέδου σαν να ήταν στον αέρα (φέρουσες).
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε April 21, 2025 at 11:43 πμ Δημοσιεύτηκε April 21, 2025 at 11:43 πμ On 17/4/2025 at 7:37 ΜΜ, gio said: έχετε μπαζώσει ποτέ μόνο με κροκάλα την θεμελίωση ή μόνο με αμμοχάλικο;; Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν έχω αντιληφθεί σωστά το ερώτημα. Αναζητάς λύση για εξυγίανση εδάφους πριν κατασκευαστεί η θεμελίωση ή αναφέρεσαι σε επίχωση για να σκυροδετήσεις μετά το δάπεδο του υπογείου; Χωρίς να έχω εικόνα του έργου και των δυσκολιών προμήθειας αδρανών, την κροκάλα θα την είχα μάλλον για τελευταία επιλογή προτιμώντας σκύρα (π.χ σκύρα οδοστρωσία) λατομείου με διαβάθμιση (από κάτω προς τα πάνω---> χονδρόκοκκα μεγάλης διαμέτρου προς μικρότερη διάμετρο). 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα