μπαμπης-ζαφ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Καλημέρα σας ,παρακαλώ εάν κάποιος γνωρίζει για έτοιμα προγράμματα φορτηγών αυτοκινήτων (Υπολογισμός αντοχής πλαισίου, μεγιστων καμπτικών ροπών,αντιστάσεων,αξόνωνκ.τ.λ.),κάποιες εταιρείες από τις οποίες να μπορώ να προμηθευτώ το πρόγραμμα. Ευχαριστώ
petsagouris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Υπάρχουν και μη έτοιμα προγράμματα για αυτήν την δουλειά;
μπαμπης-ζαφ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Ναι , να το μελετήσω μονος μου σε word, η exel. Αλλα εγώ θέλω κάτι ποιο ολοκληρωμενο . Να θέτω τα στοιχεία, να προσθέτω η να αφαιρώ αναλόγος με το είδος του φορτηγού και του μηχανήματος που με ενδειαφέρη να μελετήσω,των σημείων του αμαξώματος που χρειαζεται να επικεντροθώ. Έαν γνωρίζεις καποια εταιρεία,για να το αγοράσω, θα με βοηθούσες πολύ.
xarisss Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 και εγω ενδιαφερωμαι αν υπαρχει κατι..δυσκολο δεν εχω ακουσει κατι
Μαρκετάκης Ιωάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2011 Δοκίμασε το "LoadXpert" ή το "AXLE-LOAD". "γκουγκλάροντας" τα για να βρεις τα αντίστοιχα sites. Το AXLE-LOAD υπάρχει και σε DEMO αλλά είναι μόνο στα Γερμανικά. Όμως από το site αυτό μπορείς να κατεβάσεις τα manuals των MAN και SCANIA για οδηγίες υπολογισμού αντοχής, ευστάθιας, έδρασης καρότσας, κτλ για τα φορτηγά αυτά. Να υπολογίζεις πάντως γύρω στο τρι-χίλιαρο περίπου την αγορά ενός τέτοιου προγράμματος, και βέβαια ούτε λόγος για "σπασμένα". Ελπίζω να βοήησα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα