ducatista Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 μου φαινεται η σιδηροκατασκευη ειχε υποδοχες για να εφαρμοστουν τα δαρινγκ με τα φελιζολ. στο μπετο ειναι εφικτο αυτο?
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δεν βλέπω γιατί να μην είναι... θα μπορούσε να "φυτέψει" κανείς αναμονές κατά την σκυροδέτηση...
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δεν βλέπω γιατί να μην είναι... θα μπορούσε να "φυτέψει" κανείς αναμονές κατά την σκυροδέτηση... Πολύ δύσκολο πρακτικά. Τι θα κάνεις , θα τρυπάς τα ξύλα ?
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Εντάξει από εδώ και μπρος να μην αναφέρουμε το επίχρισμα. Με 9-5-9 έχουμε 23 εκ. τοίχο. Το δοκάρι θα έχει 6αρι μονωτικό και συνολικά θα είναι 6-25 = 31εκ. Δηλαδή θα υπάρχει ένα εσωτερικό δόντι 8εκ. μεταξύ τοίχου και δοκού. Oταν μιλαω για πλατος δοκου, μιλαω για το "σταικο" πλατος.. Τωρα να θες να βαλλεις αλλους 25 ποντους μονωση ειναι αλλο θεμα... Εχουμε μπλεχτει με τον ΚΕΝΑΚ και τη μονωση.. Εγω σχεδιαζω πρωτα το στατικο και μετα βαζω εξτρα οτι απαιτειται.. Δεν γινεται διαφορετικα...
nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μα καλά και εγώ για το στάτικό πλάτος μιλάω και για 6αρι μονωτικό από έξω. Σύνολο 31 εκ. !
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα θα πω τον προβληματισμό μου εδώ. Έχουμε την παρακάτω κατασκευή. Στην κολόνα του ισογείου ο οπλισμός που έρχεται από το υπόγειο θα σπάσει κατά 7εκ ; Και αν θέλουμε το υπόγειο να πάει μέχρι το σύνορό μας τότε θα σπάσει κατά 15εκ; Ή θα είναι στην ευθεία και τα 7εκ ή 15εκ θα έχουν άλλο οπλισμό; Ή το υπόγειο θα είναι μικρότερο από το ισόγειο κατά 7εκ περιμετρικά;
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δεν γινετα αυτο που λες... Ο οπλισμος θα ειναι σε ευθεια...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Το ξέρω ότι δεν μπορεί να σπάσει ο οπλισμός 7-15εκ. Άρα τι θα γίνει?
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Απλα θα εχεις πανω απο 10εκ επικαλυψη στο υπογειο..με οτι σημαινει αυτο...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Μα αυτό θέλω να συζητήσουμε. Σε αυτά τα 7-15 εκ θα βάλω έναν άλλο οπλισμό; Κατ'εκτίμηση; Να τα αφήσω άοπλα είναι σίγουρο πως δεν θα το κάνω. Ο οπλισμός των τοιχωμάτων του υπογείου θα "δένει" στα υποστυλώματα ή στα 7-15εκ; Σε μια μελέτη που κάνω τώρα θα κάνω μικρότερο το υπόγειο. Αλλά σκέφτομαι, αν κάποιος δεν το θέλει αυτό πως θα επιλυθεί;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα