terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ναι αλλα ο ιδιοκτητης θελει και την εγγυηση για το συστημα που πληρωσε 45Ε/τμ... Το συστημα της caparol το ξερετε??? http://www.caparol.gr/0010000074/υλικα-συστηματος.html
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Το ξέρω και καλά. Το είδα και την προηγούμενη εβδομάδα στο Παλαιό Ψυχικό σε σπίτι πολλών εκ. Βέβαια συνδυασμένο με SCHUKO.
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Ακόμα και η Schuco, η οποία προσφέρει άψογα προϊόντα, έχει μεγαλύτερα Uf στα προφίλ της από την Europa.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 FouksMechMech δεν διαφωνώ και η Europa έχει βελτιωθεί τα τελευταία 5 χρόνια.
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Σε εξωτερικά θερμομονωμένο κτίριο, είναι εφικτή η επένδυση της πρόσοψης με μάρμαρο ή στον πρώτο σεισμό θα μπει μέσα ο μηχανικός;
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Σε παρουσιαση που παραβρεθηκα ειπαν οτι γινεται.. Απλα πρεπει ανα 1.5μ να κανεις καποιο σεναζ...(αυτο δεν το καταλαβα, και δεν ρωτησα να σου πω την αληθεια...)
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 η ορθομαρμάρωση με συνδέσμους ή με κόλλα?
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Σε κατασκευη που εδειξαν με επενδυση πετρας ηταν κολλητη... http://www.caparol.gr/xmsAssets/File/egra_exoterikis_thermomonosis_bf_lk/varkiza_2b.jpg
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, με ενδιαφέρει οποιαδήποτε αξιόπιστη λύση (αν υπάρχει). Αν δεν υπάρχει να το ξέρω μόλις μου το ζητήσει πελάτης να του το αποκλείσω.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Τι να σου πω τωρα... Σε ερωτηση που τους εκανα, γτ ενω τοσα χρονια εφαρμοζονται τα συστηματα στο εξωτερικο ΔΕΝ βγηκαν στην Ελλαδα να πουν "Εχουμε λυσει το προβλημα της μονωσης.." και περιμεναν τον ΚΕΝΑΚ και τα πρασινα δανεια.. Τα μασουσαν...Δεν απαντησαν.. Αλλα οτι ειναι δοκιμασμενα ειναι.. Αλλα οτι δαγκώνουν στην Ελλαδα και αυτο ειναι σιγουρο..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα