Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Έχω και εγώ το γνωστό πρόγραμμα και μάλιστα έκδοση που πονάει ο κ..ς μου όταν την αναβαθμίζω. Πλέον σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να μεταβώ στην insoft. Φοβάμαι όμως πραγματικά πως αν γιγαντωθεί και αυτή, θα αρχίσει τα γνωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 να μαζευτούμε 5-6 να φτιάξουμε ένα δικό μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 @evan Το βασικό πρόβλημα είναι το αρχείο xml σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Παναγιώτη σε τι αναφέρεσαι; στις αμοιβές του Χάρη; αν ναι τότε δεν είναι και πολύ βασικό πρόβλημα γιατί μπορείς να περάσεις ένα ένα τα στοιχεία online στο ΤΕΕ Βασικά αναφερόμουν σε κανά στατικό πρόγραμμα. Εκεί είναι ο βραχνάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 να μαζευτούμε 5-6 να φτιάξουμε ένα δικό μας! αν μαζευτούμε 5-6 δεν χρειάζεται να φτιαξουμε τίποτα, δουλεύουμε με τα stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 έχω αρχίσει σκληρή μελέτη τώρα με την επιδότηση (που ελπίζω να πάρω) για να αλλάξω κανά πρόγραμμα,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Δείτε ΕΔΩ πώς ορισμένες εταιρείες (βλ. Multisoft) αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους. Εύγε στον Δημήτρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 αψογη αντιμετωπιση οντως. μακαρι να παραδειγματιστουνε κι αλλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 η εν λόγω εταιρεία γενικά έχει πολύ καλή αντιμετώπιση στους πελάτες της, ειδικά σε ότι αφορά την υποστήριξη, δωρεάν και τους βρίσκεις πάντα. Άλλο ένα συν τα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2009 Καλα ο Χάρης εχει κ προσωπο ετσι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα