panoszz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Θέλω να κατασκευάσω κτίριο για εργαστήριο παραγωγής τροφίμων (κέτερινγκ) σε οικόπεδο 5 στρεμμάτων, στην Μαγούλα που η χρήση του είναι αγροτική. Υπάρχει λύση? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Εξαρταται απο την απαντηση που θα πάρεις απο την πολεοδμία Αν το επιτρέπουν οι χρήσεις γης της περιοχής που ανήκει το αγροτεμάχιο - οικόπεδο καλώς, αλλιώς ψάχνεις για άλλη περιοχή. Βάλε μηχανικό να σου λύσει το πρόβλημα ......
panoszz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση, Από το ΦΕΚ είδα ότι επιτρέπεται η ίδρυση εργαστηρίων που επεξεργάζονται τοπικά προιόντα, δεν λέει κάτι παραπάνω και αναρωτιέμαι που μπορώ να βρω διευκρίνηση για αυτό.
dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 ........., δεν λέει κάτι παραπάνω και αναρωτιέμαι που μπορώ να βρω διευκρίνηση για αυτό. Σου έδωσα την απάντηση: Εξαρταται απο την απαντηση που θα πάρεις απο την πολεοδμία σχετικά με τις χρήσεις γης της περιοχής Συνεπώς θα πρέπει να πας να ρωτήσεις εσύ, αν είσαι μηχανικός (γιατι δεν γράφεις το επάγγελμα σου) ή να απευθυνθείς σε μηχανικό να σε βοηθήσει Νομίζω οτι ειναι απλά τα πράγματα !!!!!!!!
johnnie Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 σε αγροτική γη κατά πάσα πιθανότητα απαγορεύεται η ίδρυση εργαστηρίων με εξαίρεση δραστηριότητες που επεξεργάζονται τοπικά προϊόντα. αρχικά να πάρεις βεβαίωση χρήσης γης από την πολεοδομία και έπειτα για να επιβεβαιωθείς κάνε μια βόλτα από την διεύθυνση ανάπτυξης στην Ελευσίνα. πάντως κατά πάσα πιθανότητα δεν γίνεται.
panoszz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, στην πολεοδομία μου είπανε ότι δεν γίνεται από την άλλη όμως στο χαρτί που μου δώσανε γραφεί ότι επιτρέπονται κατοικίες και αποθήκες και στο ΦΕΚ είδα ότι αν η εγκατάσταση του εργαστηρίου γίνει σε αποθήκη τότε δεν απαιτείται αλλαγή χρήσης. Οπότε με το δικό μου μυαλό (δεν είμαι μηχανικός) μπορώ να κάνω αποθήκη και μετά να εγκαταστήσω το εργαστήριο... Αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται. Αν υπάρχει κάποιος μηχανικό με εμπειρία στις άδειες και την περιοχή της Μαγούλας ας στείλει pm
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Ωραία η σκέψη σου αν θέλεις να λειτουργείς το εργαστήριο σου ΧΩΡΙΣ άδεια λειτουργίας (και φυσικά χωρίς Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, χωρίς άδεια εγκατάστασης και κατά συνέπεια χωρίς (ή με αυθαίρετη) οικοδομική άδεια). Πιστεύω καλύφθηκες...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα