manos4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Καλησπερα Μια σχετικη ερωτηση κι εγω, σε μια παρομοια περιπτωση, για μεταβιβαση διαμερισματος, πολυκατοικια του 1970, υπαρχει το στελεχος της οικοδομικης αδειας, αλλα εχουν χαθει τα σχεδια απο τον φακελο της πολεοδομιας. Για να εκδοθει βεβαιωση μηχανικου τι γινεται? Ανασυσταση φακελου στην πολεοδομια? Μηπως αρκει αποτυπωση του οροφου και σχεδιο κατοψης του οροφου? Σημειωτεον, υπαρχουν παλια σχεδια απο τα αρχικα συμβολαια, τα οποια ομως δεν φερουν καμμια σφραγιδα απο πολεοδομια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Ξεκινάμε με ψάξιμο στα μπαούλα του ιδιοκτήτη μήπως βρεθούν τα κανονικά προτότυπα.Αν όχι τότε μαζεύουμε ότι σχέδια μπορεί να υπάρχουν σε διαφορετικές υπηρεσίες, συμβολαιογράφους.Μετά αποτυπώνουμε την πραγματικότητα και τα πάμε όλα αυτά στην πολεοδομία για να συνενοηθούμε (ή και από πριν) για μια ανασύσταση μερική, δηλαδή του ορόφου που μας ενδιαφέρει.Αν τους πείσουμε προιχωράμε και στο τέλος εκδίδουμε και τη βεβαίωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Αν βρεθούν τα σχέδια από τα συμβόλαια, μπορεί η αρμόδια πολεοδομία να στα επικυρώσει-σφραγίσει και να τα χρησιμοποιήσεις για έκδοση βεβαίωσης αποφέυγοντας μερική ανασύσταση?? (απώλεια φακέλου και υπάρχει μόνο το στέλεχος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Μα αυτό είναι μερική ανασύσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (edited) έχεις το δίκιο σου....... είναι χρονοβόρα ή παίρνω αμέσως επικύρωση? τουλάχιστον για το διαμέρισμα που με ενδιαφέρει.... Edited Μάρτιος 25 , 2012 by ethan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Εξαρτάται από την ταχύτητα αντίδρασης της πολεοδομίας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Την βεβαιωση απώλειας την παίρνω από την Συγγρού ή από την Σωκράτους που βρίσκεται το στέλεχος ,για ακίνητο που υπάγεται στην Αθήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 εγώ πήρα από Συγγρού αλλά μπορεί να είναι τυχαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti1978 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (edited) Την βεβαιωση απώλειας την παίρνω από την Συγγρού ή από την Σωκράτους που βρίσκεται το στέλεχος ,για ακίνητο που υπάγεται στην Αθήνα? το αρχείο τυπικά τηρείται στην Συγγρού. Οσες φορές μου έτυχε εκεί μου την βγάλαν από το σύστημα. Βέβαια από εκεί σου δίνουν διαβιβαστικό αρχικά. Νομίζω ότι θα σου το βγάλουν το χαρτί στην Συγγρού, αφού πρώτα τους ενημερώσουν από την Σωκράτους. Εχεις λίγο τρεξιματάκι αλλά θα βγάλεις άκρη εκεί. Ξεκίνα από την Σωκράτους λέω εγώ, ώστε να ενημερώσουν υπηρεσιακά την Συγγρού. Edited Μάρτιος 26 , 2012 by alfisti1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ethan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Ξεκίνησα από Συγγρού, και επειδή το στέλεχος είναι Σωκράτους, πρέπει πρώτα να προμηθευτώ το στέλεχος που είναι στην Σωκράτους(καθώς φάκελος δεν υπάρχει), και μετά να γυρίσω Συγγρού να πάρω βεβαίωση απώλειας φακέλου.... Τραντζικ....?? Όρεξη να έχουμε να χάνουμε ώρες δικές μας και δικές τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα