terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μια σχετικη ερωτηση (ισως καπου ειχα δει ενα τετοιο θεμα) Μπορουμε να δηλωσουμε και δευτερη εδρα?? Ή κατι σαν παραρτημα του γραφειου μας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δηλώνετε στο τμήμα μητρώου μία έδρα (κεντρικό ) και όσα παραρτήματα (υποκαταστήματα) σας κάνει κέφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 συμφωνα με γνωστο μου θα μας αναγκασουν λεγεται να κραταμε πελατολογιο και εμεις... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι...στον ιατρο κτλ πας κατι εχεις επομενως αν σε πετυχει εκει πελατης εισαι και θα πληρωσεις σιγουρα... σε εμας ξερουν οτι 1 στους 3 γινεται μετα πελατης..... υ.γ μπορει ναναι και μεγαλο το ποσοστο πουλεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 συμφωνα με γνωστο μου θα μας αναγκασουν λεγεται να κραταμε πελατολογιο και εμεις... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι...στον ιατρο κτλ πας κατι εχεις επομενως αν σε πετυχει εκει πελατης εισαι και θα πληρωσεις σιγουρα... σε εμας ξερουν οτι 1 στους 3 γινεται μετα πελατης..... υ.γ μπορει ναναι και μεγαλο το ποσοστο πουλεω που ακριβώς λέγεται... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 μου τοπε συναδελφος που γνωριζει συχνα πριν απο τους υπολοιπους τι ερχεται απο φορολογικα μετρα.... ηξερε και για το κοψιμο των συντελεστων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 το τελευταίο το ήξεραν πολλοί, μα πάρα πολλοί .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 εγω δεν τοξερα ρε γμτ.....γμτ τις επιβλεψεις μου μεσα αν τοξερα και απο τηντσεπη μου θα τις πληρωνα να πανε στο 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 εγω δεν τοξερα ρε γμτ.....γμτ τις επιβλεψεις μου μεσα αν τοξερα και απο τηντσεπη μου θα τις πληρωνα να πανε στο 2009 Noμίζω ότι το ΤΕΕ είχε εκπρόσωπο στις επιτροπές του ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και σε κάθε περίπτωση ήταν ενήμερο για τις αλλαγές, οπότε λογικά θα έπρεπε να προειδοποιήσει για να λάβετε τα μέτρα σας (αλλά μάλλον περίμεναν άλλα πράγματα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 αν νομιζεις οτι το τεε (οι εκπροσωποι του) νοιαζονται για τα μελη του σωθηκαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Το ζήτημα είναι τι νομίζετε επί αυτού εσείς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα