Ionas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Καλησπέρα σας , Θα σας παραθέσω κάποια δεδομένα και παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε με να βγάλω άκρη. Στο ισόγειο μου 30 τμ αποφάσισα λόγω αρχικά..."¨μικρής ανακαίνισης" να κάνω και μόνωση εξωτερικά ,μιας και ο ένας τοίχος ακούμπαγε σε χώμα (70 πόντους χωμένο ) και είχα προσέξει υγρασίες επάνω του (αλατα) Όμως προχώρησα μέσα στον Οκτώβριο (λάθος μου ) και έπεσε δυνατή βροχή η οποία γέμισε το σκάμμα και το νερό πέρασε κάτω από την πλάκα..το οποίο και διαπίστωσα λόγω αλλαγής υδραυλικών εσωτερικά. Έβαλα λοιπόν αφού περίμενα 2 μήνες να στεγνώσει όσο μπορούσε, αυγουλιέρα πισσοειδή ..χαλίκι ..σωλήνα με τρύπες γεωυφασμα ..κτλ.για να είμαι και σίγουρος. Όμως επειδή δεν μπορεί να παραμείνει ανοιχτό το σπίτι για να στεγνώσει η πλάκα κτλ. αποφάσισα να την σπάσω και διαπίστωσα ότι ήταν μπετόν καθαριότητας χωρίς οπλισμό και χωρίς φυσικά κάποιο πλαστικό από κάτω. Υπόγειο δέν έχω, το σπίτι είναι κατασκ. 1990 και είμαι στη φάση της εκσκαφής. ΟΙ απορίες μου είναι η εξής . τι μόνωση να βάλω (υγρομόνωση, θερμομόνωση )και πώς ? ( βάθος , χαλίκι αυγουλιέρα , επαλείψεις με πισσες ή τσιμεντοειδή στον τοίχο και στα πέδιλα και συνδετήρια) κτλ .... Επειδή θέλω να τοποθετήσω και ξύλινο πάτωμα τι θα με συμβουλεύατε ? Έχω μιλήσει με φίλους μηχανικούς και καθείς με έχει συμβουλέψει διαφορετικά (κατανοητό).Επειδή όμως μου αρέσει η συγκεκριμένη ασχολία και βάζω προσωπική εργασία( προσφάτως άνεργος ) θα ήθελα να κάνω μια προσεγμένη δουλειά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Ionas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Λίγο φώς στο τούνελ ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα