adamantia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Χρωστάω το Β εξάμηνο του 2010 στο ΤΣμεδε (οπου έχω ασφαλίσει και τα δυο μου παιδιά) και δεν έχω σφραγισμένα βιβλιάρια υγείας! Τωρα πρεπει καθε μηνα να κανω εμβολιο στη μικρη (6 μηνων) ξερετε αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ το εμβόλιο χωρις να το πληρώσω? Το συνταγολόγιο δεν εχει πανω θεώρηση, μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω:confused: Τι να κάνωΟ αντρας μου ζηταει συνεχως απο τη δουλεια του λεφτα που του χρωστάνε και δεν του τα δινουν, ουτε λιγα, εστω για διακανονισμο
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Κάνε μια επαφή με το ΤΣΜΕΔΕ πρώτα πρώτα για να δεις μήπως καλύπτεσαι για ένα διάστημα. Έχω την αίσθηση ότι καλύπτεσαι ασφαλιστικά για ένα χρόνο. Πάρε τηλέφωνο άμεσα και ρώτησε. Να σου ζήσει η μικρή σου!
harristheo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 μία επίσκεψη στο Ταμειο μας θα σου έλυνε κάθε σου απορία κατά προτίμηση μην πάρεις τηλ. (εγώ θα πήγαινα από εκεί) χάρης
Φοίβη Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Χρωστάω το Β εξάμηνο του 2010 στο ΤΣμεδε (οπου έχω ασφαλίσει και τα δυο μου παιδιά) και δεν έχω σφραγισμένα βιβλιάρια υγείας!Τωρα πρεπει καθε μηνα να κανω εμβολιο στη μικρη (6 μηνων) ξερετε αν υπάρχει τρόπος να προμηθευτώ το εμβόλιο χωρις να το πληρώσω? Το συνταγολόγιο δεν εχει πανω θεώρηση, μήπως μπορώ να το χρησιμοποιήσω:confused: Τι να κάνωΟ αντρας μου ζηταει συνεχως απο τη δουλεια του λεφτα που του χρωστάνε και δεν του τα δινουν, ουτε λιγα, εστω για διακανονισμο Αν εχεις πληρωμενο το Α εξαμηνο 2010 εισαι ασφαλισμενη (κ τα παιδια μαζι) για εναν χρονο ΣΙΓΟΥΡΑ! Αρα μεχρι 30 Απριλιου του 11, αν θυμαμαι καλα. Στην θεωρηση επανω στο γραφει! Πηγαινε να θεωρησεις τα συνταγολογια γρηγορα!
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον! Τα βιβλιαριά μας γραφουν επάνω στο αυτοκόλλητο ''ισχύει μέχρι:31/12/2010'' Αν είχα ένα χρόνο ακόμα, δεν θα το έγραφε στο αυτοκόλλητο!Το ΙΚΑ ξερω σίγουρα, οτι για ενα χρονο χωρις δουλεια και ένσημα συνεχίζει να σε ασφαλίζει!Το ΤΣΜΕΔΕ όμως?? Φοιβη τα συνταγολόγια δεν θεωρούνται κάθε χρονο, οπως τα βιβλιάρια, απλά γράφουν πάνω οτι πρέπει να συνοδεύονται από το βιβλίαριο υγείας Το μόνο που μενει ειναι να μιλήσω μαζί τους, από Δευτέρα πλέον!
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ο φαρμακοποιός δεν κοιτάζει το βιβλιάριο παρά μόνο το συνταγολόγιο. Πες στον γιατρό να γράψει κανονικά το εμβόλιο.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δηλαδή ilias, αν πχ έχει ''ληξει'' το βιβλιάριο υγείας μπορούμε με το συνταγολόγιο να παίρνουμε φάρμακα κανονικά? Σίγουρα ο φαρμακοποιός δεν γνωρίζει αλλά μήπως υπάρχουν επιπτώσεις?
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Παιδιά δεν είμαι σίγουρος, να μη σας πάρω στο λαιμό μου. Γι΄αυτό είπα και στη συνάδελφο παραπάνω να ρωτήσει καλύτερα στο ταμείο.
chironis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Να κάνειs οτι λέει παραπάνω ο συνάδελφος ilias.
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ο Σύλλογος φαρμακοποιών δε δέχεται οι μηχανικοι να πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή στα φάρμακα (Τοσο κακοπληρωτης είναι το εύρωστο ταμείο μας!) οπότε τα φάρμακα θα τα πληρώσεις. Με την αγορά των φαρμάκων έχεις 1 μήνα περιθώριο να πας τα χαρτιά στο ταμείο, να ελέγξει τη συνταγή και να σου καταθέσει (κάποτε) τα χρήματα. Εαν σε αυτό το διάστημα του ενός μηνός προλάβεις και κάνεις διακανονισμό είσαι καλυμμένη. Για έξοδα ιατρού (επισκέψεις) έχεις 3 μήνες περιθώριο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα