Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο υπολογιστικό εργαλείο από την ΣΙΔΕΝΟΡ


 
cvial

Recommended Posts

Είδα στο site της ΣΙΔΕΝΟΡ ένα link για ένα καινούργιο προϊον το οποίο παρουσιάζεται στο site http://www.sidefor.gr. Μου έκανε εντύπωση μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να μετατρέψεις με διαδραστικό τρόπο τους συνδετήρες του έργου σου σε έτοιμους κλωβούς συνδετήρων και μάλιστα μπορείς να τους αρχειοθετήσεις ανά έργο και να δημιουργήσεις ενα άρχείο PDF. Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Link to comment
Share on other sites

αυτά είναι συστήματα!.... 1)πανεύκολο στη χρήση (για μηχανικούς με μικρή εξοικείωση στους η/υ), 2)πολύ ωραία και απέριττα γραφικά, 3)παρέχει και τη σχετική βιβλιοθήκη, 3)βγάζει και το "τεύχος" pdf (θα'θελα να λέει και το βάρος για να κάνω προϋπολογισμό και να ελέγχω τους μαντράδες), 4) οπλισμός κατά παραγγελία στα δικά μου μόνο μέτρα, 5) κατασκευή βιομηχανικού επιπέδου χωρίς "πρωτοβουλίες" και τις 7 τριετίες των σιδεράδων..., 6)κάθομαι στο γραφείο μου, σχεδιάζω και παραγγέλνω, 7) σωστή και τυποποιημένη κατασκευή (ούτε 6αράκια στις γωνίες, ούτε γάντζους ό,τι περισσέψει). στην επόμενη οικοδομή θα το δοκιμάσω. Τουλάχιστον στο έργο θα παραλάβω σωστό οπλισμό και όχι τις απόψεις των σιδεράδων8-)

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ακριβο το κοστος αυτων των μανδυων σε σχεση με τους κλασσικους...

Αν θυμαμαι αρκετα υψηλοτερα... (και εχεις και παραπανω σιδερο μην το ξεχνας..)

Link to comment
Share on other sites

Κάθισα χθες βράδυ και έφτιαξα ένα PDF με τα υποστυλώματα του Α' υπογείου μιας μεζονέτας που θα ξεκινήσω το Μάρτιο, την τύπωσα και πήγα σήμερα το πρωί στην μάντρα που συνεργάζομαι (τον βρήκα και στην λίστα της ΣΙΔΕΝΟΡ) για να δω τι γίνεται. Το ήξερε το θέμα (προφανώς τους έχει ενημερώσει η ΣΙΔΕΝΟΡ), μου είπε ότι το προϊόν το έχουν βγάλει κανά δυό μήνες αλλά τώρα ξεκίνησε την διαφήμιση και έβγαλε και το πρόγραμμα υπολογισμού. Έχοντας διαβάσει και το post το terry τον ρώτησα τιμή σε σχέση με κλασσικούς μανδύες και με κούφανε. 2 λεπτά το κιλό. Τον ρώτησα μήπως είναι ειδική τιμή λόγω ξεκινήματος αλλά μου είπε ότι εδώ και 2 μήνες αυτή είναι η τιμή. Αν σκεφτεί κανείς ότι τον μανδύα τον στραντζαρει ο σιδεράς για να φτιάξει τους συνδετήρες (άρα έχει κόστος εργατικού) και το ποιοτικό αποτέλεσμα είναι αμφίβολο ενώ αυτό είναι έτοιμο υποστύλωμα άρα δεν έχει κόστος στραντζαρίσματος, είναι προφανές ότι υπάρχει και οικονομικό αλλά και ποιοτικό όφελος. Εν πάσει περιπτώση θα επανέλθω τον Μάρτιο μόλις ξεκινήσω την δουλεία μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα αλλά αν τα πράγματα είναι όντως έτσι είναι μεγάλη υπόθεση και θα συμφωνήσω απόλυτα με το post του TargaFlorio.

Link to comment
Share on other sites

Eδω παντος ειναι αρκετα ακριβετεροι...

Δεν μιλαμε για 2λεπτα..

Επισης παραγγελνω απο την μαντρα τον μανδυα στις διαστασεις που θελω..(πληρωνω βεβαια παραπανω..)

Δεν τα στρατζαρει ο σιδερας....

Link to comment
Share on other sites

'Ολα καλά αρκεί να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Και να λέμε και ποιοί είμαστε

Δεν είναι κακό κάποιες φορές

Εξάλλου χρήσιμα πράγματα λέμε

Link to comment
Share on other sites

Ε τι νομίζεις;

Και να έλεγε κάτι κακό ή πονειρο.

Θεμιτό είναι να διαφημίζεις τέτοια πράγματα χρήσιμα, δωρεάν και πραγματα που ίσως συμφέρουν.

Κανε το στα ίσια....θα είναι κοινό το ωφελος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.