terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Θα ρωτησω τη Δευτερα να σου πω σιγουρα..Αλλα καπου εκει ηταν.... μπορει και 85λεπτα δεν θυμαμαι.... cvial Ανεβασε φωτο με τη λεπτομερια να σου πω... Δεν ξερω τι ενεοεις??? Αλλα 80*80 σε τι κτηριο εβαλες???
SIDERAS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Μιας και βλέπω ότι έχεις ασχοληθεί με το θέμα του μανδύα για πες μου ένα υποστύλωμα 80Χ80 (σίδηρο) 5τμητο μπορείς να το φτιάξεις σωστά με μανδύα; Εδώ οι μαντράδες-σιδεράδες σηκώνουν τα χέρια. εδω βαζεις ''θωρακα ''ενα προιον της μπητρος , μια άρχη ενα τελος . αλλα παλει σε συνενοηση με τον μαντρα
cvial Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Ok, terry θα σου ανεβάσω σκιτσάκι. Ήταν για ένα εμπορικό κτίριο. Και σε μας παρόμοιες τιμές τον SIDERA, φαίνεται στην Κρήτη οι τιμές έχουν ξεφύγει. 95 λεπτά είναι ασύλληπτο νούμερο. Βέβαια προ 6μήνο, σήμερα μπορεί να είναι διαφορετικές
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Μην δενετε τις τιμες, γτ εχει περασει καιρος... (παντος ο μανδυας είχε ή 85 ή 95 λεπτα..).... Εδωσα την περασμενη βδομαδα οτι τιμολογια ειχα....
cvial Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Επειδή έχω ένα θεματακι για να αναβάσω το σκιτσάκι θα το περιγράψω: στο 80x80 μπετόν, 75x75 σίδερο έχω έναν περιμετρικό συνδετήρα 75Χ75, δύο εσωτερικούς 40Χ75 (έναν κάθετο ένα οριζόντιο) και δύο εσάκια (ένα οριζόντιο, ένα κάθετο) στη μέση.
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Πανευκολο.. 1.Παραγγελνεις ενα μανδυα 75*75 2.Παραγγελνεις συνδετηρες 40*75 (οσους χρειαζεσαι) 3. Παραγγελνεις και S 75εκ.... Οταν εχεις "ξαπλα" τον μανδυα βαζεις τους συνδετηρες 40*75 μεσα...εναν-εναν σε καθε συνδετηρα του μανδυα και φυσικα τους δενεις Βαζεις ολη την κατασκευη στο καλουπι, βαζεις τα διαμηκη και στο τελος τα S.. Δεν ξερω βεβαια ο συγκεκριμενος μανδυας μαζι με τους συνδετηρες αν μπορεις να τον σηκωσεις με τα χερια.. Αν ειναι πολυ βαρης, τοτε τον βαζεις πρωτα στο καλουπι και μετα τους συνδετηρες 40*75....
cvial Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Κατάλαβα, άρα χρησιμοποιούμε μανδύα μόνο για τον περιμετρικό συνδετήρα και τα υπόλοιπα ένα-ένα στο χέρι. Δεν είναι όμως χρονοβόρο και κοστοβόρο να βάλεις όλους τους εσωτερικούς και τα s έτσι;
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Σου ειπα... Οι σιδεραδες πληρωνονται με το κιλο... Η κολωνα που λες (80*80) ειναι 1-1.5 ωρα δουλεια, το πολυ.. για δυο ατομα να δενουν μαζι...
cvial Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Πόσο σου πάει το κιλό μια τέτοια κατασκευή?
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Εγω δεν ειμαι κατασκευαστης... Αλλα ξερω οτι χρεωνουν οι σιδεραδες 8-10λεπτα το κιλο..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα