ted78 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2014 Γίνεται παρακράτηση φόρου 20% από την τράπεζα.
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 δηλαδη η τραπεζα σου πιστωνει στον λογαριασμο το 80% της αμοιβης?
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Όταν κόβεις τιμολόγιο στην τράπεζα, κανονικά πρέπει να γράφεις πάνω την παρακράτηση και το πληρωτέο. Δηλαδή, όταν έχεις να κόψεις αμοιβή 100 ευρώ, γράφεις την αιτιολογία, δεξιά 100,00, αξία 100,00, ΦΠΑ 23,00, ολικό 123,00. Στο χώρο της αιτιολογίας γράφεις επίσης: Παρακράτηση φόρου 20% = 20€, πληρωτεό: 103€ Στο έκανα και σε παράδειγμα στην εικόνα. 5
anavatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2014 επίσης πρέπει να 'τικάρουμε' το 'με πίστωση'
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2014 (edited) ευχαριστω!!! Edited Φεβρουάριος 14 , 2014 by sundance
ted78 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Συνάδελφοι, γνωρίζει κανείς, πώς υπολογίζεται η απαξίωση του η/μ εξοπλισμού σε χρήση;
aero21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Προσωπικά όταν κάνω εκτιμήσεις λέω "βρείτε μηχανολόγο" αν θέλετε σωστή δουλειά. Δεν είναι δυνατόν να κρίνω τον η/μ τη στιγμή που απ'όσο έχω διαβάσει αναλόγως τον εξοπλισμό, τη χρήση υπολογίζονται διαφορετικά. Με τη σειρά μου ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μου έτυχε εκτίμηση επιχείρηση με συσταση οριζόντιας. Έκανα μέθοδο συγκριτικών και εισοδήματος, και για να βγει η αξία πυρασφάλειας και μέθοδο αποσβ.κόστους αντικατάστασης. Μου ζήτησαν όμως να συμπεριλάβω και την αξία γης στο ποσοστό που αναλογεί με τα χιλιοστά...Αυτό δε το είχα ξανακούσει για οριζόντιες. Από πότε γίνεται αυτο;
μαρικα Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Προσωπικά όταν κάνω εκτιμήσεις λέω "βρείτε μηχανολόγο" αν θέλετε σωστή δουλειά. Δεν είναι δυνατόν να κρίνω τον η/μ τη στιγμή που απ'όσο έχω διαβάσει αναλόγως τον εξοπλισμό, τη χρήση υπολογίζονται διαφορετικά. Με τη σειρά μου ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μου έτυχε εκτίμηση επιχείρηση με συσταση οριζόντιας. Έκανα μέθοδο συγκριτικών και εισοδήματος, και για να βγει η αξία πυρασφάλειας και μέθοδο αποσβ.κόστους αντικατάστασης. Μου ζήτησαν όμως να συμπεριλάβω και την αξία γης στο ποσοστό που αναλογεί με τα χιλιοστά...Αυτό δε το είχα ξανακούσει για οριζόντιες. Από πότε γίνεται αυτο; H εθνική ανέκαθεν το ζητούσε. Απλα αφαιρώ απ την αξία της οριζόντιας, την υλική αξία. Λογικά αφού έκανες και τη μέθοδο αποσβ. κόστους προκύπτει εύκολα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα