ni6742 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 MariaIoanna ενας συναδελφος με βοηθησε για αυτη την ενοτητα επειδη τη πηρα και εγω(να δουμε πως θα τα προλαβω ολα). στειλε το email σου μεσω του forum να σου στειλω υλικο Αν μπορούσες να στείλεις στο [email protected] και σε μένα θα σου ήμουν ευγνώμων. Ψάχνομαι τρελά και δεν έχω βρεί ακόμα άκρη. Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_stefanos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 εχεις κανεις παλιες εργασιες? αν εχει κανεις θα το εκτιμουσα αφανταστα να μου στειλει στο [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tspyrop Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 εχει κανεις παλιες εργασιες που να αφορουν την δχτ50, Ευχαριστω εκ των προτέρων. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Den. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Καλημέρα σε όλους. βρίσκομαι και εγώ στην θέση να ζητήσω την βοήθεια σας σχετικά με τις θεματικές ενότητες ΔΤΧ50 ΔΤΧ 51. όποιος έχει σχετικό υλικό παρακαλώ να μου το προωθήσει και σε μένα στο email: [email protected] . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakonan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Παιδιά καλησπέρα και απο μενα! ειμαι και εγω στο εν λογω μεταπτυχιακο και εχω παρει τις ενοτητες ΔΤΧ50 και ΔΤΧ51. Τα εχω βρει σκουρα λογω χρόνου, έτσι οποιος θελει και μπορει ας μου στειλει υλικο..το mail μου είναι [email protected]. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
streetas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2012 αν γίνεται και μια προώθηση προς τα εδώ απο κάποιον συνάδελφο για την ΔΧΤ50? Thanks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aloha Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Αν κάποιος έχει οποιοδήποτε υλικό σχετικά με ΔΧΤ50 και ΔΧΤ51 και θα ήθελε να το προωθήσει και σε εμένα παρακαλώ ας μου στείλει ένα πμ, ώστε να του δώσω το e-mail μου για να μου το στείλει. Ευχαριστώ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darkvader07 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 ας στειλει καποιος και σε μενα υλικο στο mail : thelo_metaptixiako_xoris_kopo @ plirono_oso-oso.com ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Συνάδελφοι, για φέτος έχω επιλέξει την ΔΧΤ51, υπάρχει κάποιος που να έχει υλικό από αυτήν την ενότητα? Εργασίες, θέματα κτλ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, το mail μου [email protected] Επίσης όποιος παρακολουθεί για φέτος πρώτη χρονιά και έχει επιλέξει την ΔΧΤ50, μπορώ να του στείλω ότι υλικό έχω συγκεντρώσει από πέρσυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karavlaxos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Δωσε κι εμενα μπαρμπα. Η κλασικη ελληνικη λογικη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα