maestro Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2014 O φίλος Sakatis νομίζω ότι το διατύπωσε καλύτερα από όλους...Δεν χρειάζεται πανικός. Προγραμματισμένο και στοχευμένο διάβασμα και κυρίως πραγματική ενασχόληση με τις εργασίες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doldo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά!!Μήπως έχει κανείς ενδεικτικές λύσεις της Γραπτής εργασίας 2 της ενότητας ΔΧΤ51 για τα έτη 2012-2013 και έπειτα??? Όποιος μπορεί ας μου στείλει στο email : [email protected] . Έχω κολλήσει και φτάνει η ημέρα παράδοσης.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhxop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Καλησπερα Θα ημουν ευγνώμων οποιος εχει σημειωσεις η παλια θεματα εργασιων για την δχτ 51 να μου στειλει στο mail [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiagalou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Παιδια η διδασκαλια πως γινεται; Οι συναντησεις που γινονται καθε ποτε; Οι εξετασεις ποτε ειναι και που γινονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
project.breeze Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2015 Παιδια η διδασκαλια πως γινεται; Οι συναντησεις που γινονται καθε ποτε; Οι εξετασεις ποτε ειναι και που γινονται; Δεν υπάρχει διδασκαλία, οι συναντήσεις γίνονται σε πολλά σημεία της Ελλάδας αναλόγως του πού μένεις.Στις συναντήσεις αυτές ο υπέυθυνος καθηγητής δίνει συμβουλές για το πως θα πρέπει να αναπτύξεις τις εργασίες, πώς θα ψάχνεις papers στο scopus και λύνει κάποιες απορίες.Μην περιμένεις δηλαδή να κάθεται ο καθηγητής να λύνει ασκήσεις ή να σου βάζει να λύσεις ασκήσεις και μετά να τις διορθώσει.Διαβάζεις, κάνεις τις 5 έργασίες που προβλέπονται για κάθε ενότητα και όταν προκύψουν απορίες τις συζητάς με τον καθηγητή.Οι εξετάσεις γίνονται Ιούνιο.Εάν κοπείς υπάρχει 2η "εξεταστική" μερικές μέρες μετά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Μήπως έχει κανείς ενδεικτικές λύσεις της Γραπτής εργασίας 2 της ενότητας ΔΧΤ51 για τα έτη 2012-2013 και έπειτα??? Όποιος μπορεί ας μου στείλει στο email : [email protected] . Έχω κολλήσει και φτάνει η ημέρα παράδοσης.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπερα Θα ημουν ευγνώμων οποιος εχει σημειωσεις η παλια θεματα εργασιων για την δχτ 51 να μου στειλει στο mail [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα σας, επειδή βρήκα λίγο χρόνο σήμερα, σας έχω στείλει μεηλ. Edited Φεβρουάριος 18 , 2015 by sakatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiagalou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 καποιος συναδελφος θα μπορουσε να μου στειλει βιβλια ή σημειωσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickman21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Φίλε sakatis σου εχω στείλει pm. Περιμένω νέα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakatis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 (edited) σου εστειλα μεηλ Edited Απρίλιος 23 , 2015 by sakatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiagalou Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 Σημερα παρελα τα βιβλια μου. Η καθε θεματικη ενοτητα εχει τεσσερα βιβλια. Απο αυτα τι ειναι μεσα στην εξεταστεα υλη. Πως θα διαβαζουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα