Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η/Μ - ενεργειακό ερώτημα: Φωτοβολταικά και/ή ηλιακοί θερμοσίφωνες σε ταράτσα


kostas321

Recommended Posts

Γειά σας.

 

Στην σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας μου αναφέρεται οτι το μεγαλύτερο τμήμα του δώματος (περίπου 150 από τα συνολικά 170 τετραγωνικά) θα είναι κοινόκτητο αλλά και ιδιόκτητο(δηλαδή την χρήση του μεγαλύτερου τμήματος του δώματος θα την έχουν μόνο τα ρετιρέ). Τα ρετιρέ είναι ακόμα απούλητα. Ηλιακό θερμοσίφωνα επιτρέπεται να βάλουν μόνο τα ρετιρέ.

 

 

Μπορεί να γίνει τροποποίηση της σύστασης? Η αποκλειστική χρήση αυτών των 150 τετραγωνικών μπορεί να μοιραστεί σε όλα τα διαμερίσματα? Πόσα τετραγωνικά πρέπει να αντιστοιχήσουν σε κάθε διαμέρισμα ωστε να μπορεί να αξιοποιηθεί ο χώρος για τοποθέτηση φωτοβολταικών και ηλιακών θερμοσιφώνων? Είναι ευκολη η σύνδεση των διαμερισμάτων με κάποιον ηλιακό θερμοσίφωνα? Από που μπορούν να περάσουν οι σωληνώσεις? Είναι δύσκολη δουλειά? Μήπως αντιδράσουν κάποιοι άλλοι συνιδιοκτήτες?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.