agior Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 20 του Ν. 3399/05 ΦΕΚ-255 Α
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Πέραν του γεγονότος ότι η συζήτηση πάει να ξεστρατίσει εκτός θέματος, για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει ειδικό θέμα για τη ΓΥΠ, στο οποίο αναφέρονται όλα τα παραπάνω στοιχεία και πολύ περισσότερα, όπως πχ η τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου περί Βιοποικιλότητας για τις ζώνες των 600 μ. εκατέρωθεν των αξόνων εθνικών οδών.
gzin Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάτι που δεν έχω πληρωθεί να το διερευνήσω (πέραν των απολύτως απαραίτητων πολεοδομικών στοιχείων). "κατόπιν και εγκρίσεως των αρμοδίων Υπηρεσιών" και λήξαμε - δηλ με το δασαρχείο πώς γίνεται? έχετε καταλάβει ότι σε 50 χρόνια από τώρα η τότε γενιά θα μας δείχνει σε φωτογραφίες και θα λένε " βρε τους κουρελιάρηδες...πείνα, ε!" ας με πληρώσει ο κάθε ιδιοκτήτης (και προκαταβολή εννοείται) και του ανοίγω και τρύπες να ψάχνω για πετρέλαιο!
utm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Το λάθος δεν έγινε εσκεμμένα. Έγινε από απειρία, αν και νομίζω πως την γειτνίαση με το τυφλό οικόπεδο θα μπορούσε να το καταλάβει κάποιος ο οποίος είχε ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο. Γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζονται καταστάσεις από παρόμοια λάθη? Το συμβόλαιο έγινε, το οικόπεδο αγοράστηκε δεν αλλάζει αυτό. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα? Θα πρέπει να διορθωθεί το συμβόλαιο? με τακτοποίηση των οικοπέδων λύνεται εν μέρη το πρόβλημα?
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Το θέμα είναι ότι υπογράφηκε το συμβόλαιο και αγοράστηκε το οικόπεδο. Όποτε αποφασίσει ο αγοραστής να οικοδομήσει, θα αναδειχθεί το πρόβλημα στην πολεοδομία. Το πως θα αντιδράσει αυτός τότε, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Πάντως, παρόμοιο πρόβλημα (με αρτιότητα και όχι οικοδομησιμότητα) αντιμετώπισε και άλλος συνάδελφος πριν από λίγο καιρό και μπορείς να διαβάσεις τη συζήτηση ΕΔΩ.
utm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Ναι, το πρόβλημα διαπιστώθηκε όντως τώρα που πήγε να βγάλει την άδεια. Η πολεοδομία το έβγαλε στην φόρα. Μίλησα με τον αγοραστή και μου είπε ότι ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του τυφλού οικοπέδου για να το αγοράσει και μάλιστα μου ζήτησε και νέο τοπογραφικό. Διορθώνεται η κατάσταση κάπως?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Αφού δεν έχει απαιτήσεις από εσένα, μην το πεις ούτε του παπά.
utm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Διάβασα ΜΑΚΑΡ την συζήτηση. Νομίζω ότι αυτό που μου μένει, αν όλα πάνε καλά, ειναι να κάνω διακοπή έργασίας γιατί αυτό που περνώ δεν πληρώνεται με τίποτα...
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Και εγώ φοβόμουνα για απαιτήσεις εναντίον σου αλλά αφού βρίσκει μόνος του τη λύση και, μάλιστα, με την αγορά του τυφλού, τότε κάνε το σταυρό σου και μην το συζητάς καθόλου ...
utm Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 όχι ο άνθρωπος δεν μου είπε τίποτα. Αλλά στην πολεοδομία έγινε ο χαμός όταν πήγα.......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα